Reklama

Reklama

Očekávané válečné drama vizionáře Christophera Nolana vychází z událostí evakuace obklíčených francouzských, britských a belgických vojáků z pláží severofrancouzského Dunkerku na jaře 1940. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Jo.. taky si myslím, že by vedení mělo zodpovědně řešit ty nejhorší případy. Děláš tu očividně bordel a postuješ falešný komenty hodnocení, táhni do sraček. Ono zrovna tady se to brzo ztratí, ale vzhledem k tomu, že je dost aktivní a píše tyhle hovna mezi prvníma, začíná už mě fakt nebavit.

na příspěvěk reagoval Sweat55, Yoshitsune

Rhea

Rhea (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nemusi to tak byt. Kdyz je sdilena IP adresa napr. v nejake firme, tak by pak meli smulu i ti ostatni. Ano, asi to neni zrovna pravdepodobna varianta, ze by Psychor psal z prace a ze by tam po kancelarich sedeli dalsi uzivatele CSFD, kteri nemaji moznost se prihlasit odjinud nez z prace. Ale proste je mozne zablokovanim jedne IP adresy omezit nejen jednoho cloveka :).

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jeho styl psaní, ho pokaždé prozradí, dřív nebo později, se prostě prokecne :) 

na příspěvěk reagoval Miller

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ne ne každý má ojedinělou ip adresu, takže když někdo dostane ban a zároveň sou tím zablokování i další lidé, tak sou to vlastně mulťáci toho dotyčného, bezstarostný člověk se nemá čeho bát 

na příspěvěk reagoval Miller, Rhea, Helo

jarmik

jarmik (hodnocení, recenze)

Slasher

Třeba takovej verbal mi nevadí, i pokud dá Dunkirku 1 hvězdu, u komentáře se budu určitě bavit a tak nějak mu věřím, že známkuje skutečně podle toho, co si myslí. Psychor je ale prostě troll blbec.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Slasher

Problém ani v tom, že někteří uživatelé trollují, problém je v tom, když někdo cíleně a záměrně shazuje filmy, aniž by je viděl a mohl je tak adekvátně posoudit. To je jako když někdo páchá trestný čin a policajti jedou kolem a nic neudělají. Což je problém i zde, vedení je prostě jedno, co se tady děje, pak se tady množí tihle idioti a celé to tady zasírají. 

olmikee

olmikee (hodnocení, recenze)

Helo

No tak to mě po*er :D Ty už fakt nevědí co psát asi... Počítám že od úspěchu Wonder Woman tohle budou v USA psát často články podobného rázu..

na příspěvěk reagoval Helo

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Rhea

tady jde o to, že on hodnotí filmy buď na základě traileru a nebo ani to, on dá odpad, aby ublížil fanouškům filmů. víš já ho tady pozoruji, už delší dobu, takže vim co on je zač a čeho je schopen. 

na příspěvěk reagoval KASUGI

Miller

Miller (hodnocení, recenze)

A neví někdo, od kolika hodnocení se film zařazuje do TOP 300 ?

Rhea

Rhea (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Myslim, ze to tak vazne nebude. Podle me vetsina uzivatelu nema paru, kdo je Psychor. Ja jsem to taky nevedela, dokud jsem se dneska nezapojila do diskuze. Urcite nema tu moc, aby rozlozil CSFD. 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, gein

Rhea

Rhea (hodnocení, recenze)

Zahledla jsem tu nekde, ze nekdo prestal kvuli Spacilove cist iDnes, tak snad si u nej renome napravi :-).

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

gein

já v něm spíš vidím rakovinu nebo nádor, csfd je jako lidské tělo a on je zhoubná nemoc, která se musí chirurgicky odstranit jinak tělo zemře  

na příspěvěk reagoval Rhea, Willynka

gein

gein (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

ne jenom je ,ale i tak vypada podle ty fotky co si sem dal .No jo no Jaroslav Lančmít je největší expert vykalu.Otevre držku tak vypadne bud smrad nebo píčovina

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

"avšak vzhledem k pocitům beznaděje, které ve mně pohled na válečnou vřavu vyvolal" = to už je čo za píčovina? Idem na válečný/vojnový film a potom sa sťažujem, že vo mne vyvolal pocit beznádeje? To zvyčajne pohľad na vojnový konflikt asi vyvoláva, no nie?! :)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

11.01.2020

Nadcházející špionážní thriller Christophera Nolana Tenet bude režisérovým druhým nejdražším filmem vůbec. Film, jenž se bude zabývat manipulací časem, má podle serveru Variety (a následně potvrzeno… (více)

Jaký dostal Nolan rozpočet?

Jaký dostal Nolan rozpočet?

23.06.2019

Režisér Christopher Nolan se za poslední roky vypracoval do pozice, kdy je vlastně úplně jedno, co se rozhodne natočit, domovské studio Warner Bros. mu na to totiž dá takový rozpočet, jaký si řekne,… (více)

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

Reklama

Reklama