Reklama

Reklama

Očekávané válečné drama vizionáře Christophera Nolana vychází z událostí evakuace obklíčených francouzských, britských a belgických vojáků z pláží severofrancouzského Dunkerku na jaře 1940. (Vertical Entertainment)

Diskuze

Rocky88

Rocky88 (hodnocení, recenze)

Readyxx

Měl jsi na to jít do IMAXu. Když jsi socka, co čeká na možnost stažení, aby si to mohla pustit na pc s 2.0 zvukem, tak se nediv, že z toho pak nemáš zážitek.

na příspěvěk reagoval Readyxx, Lacike

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

tedy dlouho sem se na to tesil ..jak z traileru tak z komentaru a ruznych recenzi ...ale jsem z toho  dost v rozapachich ..  prvnich par minut  .scena s no name vojaky a pak boom ..,,zbesilej utek a boj o holej zivot parada ..a pak uz jen 106 minutovej utlum  a cuceni v rade na plazi .sem tam se neco stane ale v mziku se to zase vrati na dalsi 30min cuceni do blba a sedeni na hromade pisku ..teda necekal jsem  zrovna vojina ryana  ale trosku vic akce by neuskodilo .. je to fakt hodne komorni .. ale to uz je jen muj problem ..cekal jsem neco jineho .. 3+

na příspěvěk reagoval Rocky88

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mr.KarlAdler

Mr.KarlAdler (hodnocení, recenze)

RKBoy

tohle je určitě téma, ale řikám si, proč by měla bejt chyba, že Dunkerk ztrácí mimo IMAX? mezi hordou filmů, co se tvrdě snaží uspět na všech frontách, je to přece příjemný zjevení. Nolan natočí válku, takže si tak trochu říká o oscara, ale stejně to tvrdohlavě udělá po svym, na imax. a mimochodem, od asocioace kritiků z Los Angeles dostal Dunkerk jedinou cenu, za střih :)

RKBoy

RKBoy (hodnocení, recenze)

Nolanov najslabší počin...velké sklamanie...je to v podstate dokument bez komentára,je mi jasné ,že to bol úmysel,ale ono to proste nefunguje...v IMAXE to možno bol zážitok,ale pokial film nemá atmosféru aj mimo velké plátno,tak je niekde chyba..je to tiež velmi zle zostrihané ,aspon mne to tak prišlo...napatie žiadne ani ten soundtrack tomu nepomáhal.

na příspěvěk reagoval Mr.KarlAdler

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

kamigava

Je to tu i napsané, 18.12.;

Jinak dabing vypadá podle obsazení velmi bídně, ale naštěstí tohle není film o mluvení, takže to až tak nevadí.

na příspěvěk reagoval kamigava

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Vladajsoucna

V Batman Begins mu to ešte mierne škrípalo, ďalej to už bola jedna paráda. Naložil s tým celým na ploche trilógie vynikajúco.

na příspěvěk reagoval kamigava

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Vladajsoucna

S tím jsem naopak úplně v pohodě a  hlavně proto se mi to líbí. :) Je to úplně nové pojetí Batmana v dnešním světě. To ale neznamená, že se mi Burtonův nelíbí.

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

kamigava

Tak ten nebyl nejhorší, už je to teda delší čas co jsem ho viděl, ale to Memento také. Mně hlavně iritují Nolanovi Batmani, dost křečovitá nanicovatá záležitost, která selhává už v samém záměru: pojmout komiksové téma co nejvíce seriózně a realisticky.

na příspěvěk reagoval kamigava, mm13

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

3D je zbytečná hovadina... ale děti rádi choděj na animáky ve 3D, takže to vydělává. :-) Proč to teda zrušit?? :D 

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Vladajsoucna

Tak aspoň že to nemělo přes 2 hodiny jak je u Nolana zvykem. Pak by tam bylo opravdu málo obsahu. IMAX je opravdu jiná liga než klasické kino pro tento film. Interstellar je jeden z mých top filmů! :D Nejvýše mám ale Temného rytíře. Dokonalý trik se ti nelíbil? Líbí se mi víc než dva tebou zmíněné. :-)

na příspěvěk reagoval Vladajsoucna

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

kamigava

V rozhovoru řekl, že mu šlo o to navodit tu atmosféru z války, jakoby tam člověk byl. To stejny řekl o Interstellar, že mu šlo o to ať lidé si představuji to jakoby ve vesmíru byli společně s posádkou.. a jak píšeš, vše to ukáže jen IMAX, nebo velkoplošná obrazovka

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

kamigava

Taky jsem to viděl v IMAXu, ale nic moc, snažilo se to být tak realistické, až to bylo nudné. Interstellar mě pak neoslovil vůbec. Pouze dva Nolanovy filmy pokládám za výborné, Počátek a Memento, byť jsou samozřejmě založeny na originálním (ovšem už vícekrát vyzkoušeném) nápadu. 

na příspěvěk reagoval kamigava

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Vladajsoucna

Chceš říct, že Interstellar je blábol?? Neblbni... Postrádáš atmosféru u Dunkerku? To si děláš prdel. :D Na té depresivní atmosféře je to právě celé postavené a charismatické postavy tam ani být neměly, protože Nolanovi šlo spíš o zachycení kolektivního úsilí přežít než o individuální hrdinství. Pravda, čekal jsem také klasický válečný film. Proto mé hodnocení nebylo zpočátku vysoké, až po druhé projekci v IMAXu jsem měl mnohem lepší dojem. Už jsem byl naladěn na vlnu filmu. Plný počet jsem ale tomu také nedal... Nolan už natočil lepší kousky, Dunkerk pro mě vrchol není. Boží nálety letadel by si měl asi každý v IMAXu zažít!

na příspěvěk reagoval Vladajsoucna, rounen

Vladajsoucna

Vladajsoucna (hodnocení, recenze)

135. nejlepší film. Jistě, Nolanova hipsterská fronta aby se nezmobilizovala. Spíše se divím, že film už není v první desítce... Za sebe říkám, že to nebylo zlé, ve srovnání s předešlými Nolanovými bláboly nepochybně. Přes všechnu technickou preciznost však u filmu postrádám větší hloubku, atmosféru, charismatičtější postavy...

na příspěvěk reagoval kamigava

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Maniax

Mně obraz běžel normálně a prý se některým lidem porouchal projektor během promítání, tak jim vrátili peníze a šli do klasického...to by mě jeblo. :D To musí zkazit zážitek z tak očekávaného filmu. Já jsem seděl dokonce ve svojí oblíbené 4. řadě! :D Já právě miluju tu velikost plátna, vytváří pocit jako bych tam právě byl. Oči mě z toho nebolely. Vždy mě to ohromí. Kdyby znovu promítali Interstellar či Temného rytíře v tomto formátu, tak neváhám a jdu tam...

Maniax

Maniax (hodnocení, recenze)

kamigava

Mně se to paradoxně víc líbilo v normálním kině v Cinestaru. Ten IMAX 70mm formát byl na mě moc velkej (a to jsem seděl v poslední řadě), obnovovací frekvence byla špatná, pořád to blikalo  a vněkterých scénách mě z toho bolely oči. Na druhou stranu zvuk byl perfektní. Jinak mám IMAX rád, ale ne v tomhle obrazovém formátu.

na příspěvěk reagoval kamigava

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

Tenet je Nolanův druhý nejdražší film

11.01.2020

Nadcházející špionážní thriller Christophera Nolana Tenet bude režisérovým druhým nejdražším filmem vůbec. Film, jenž se bude zabývat manipulací časem, má podle serveru Variety (a následně potvrzeno… (více)

Jaký dostal Nolan rozpočet?

Jaký dostal Nolan rozpočet?

23.06.2019

Režisér Christopher Nolan se za poslední roky vypracoval do pozice, kdy je vlastně úplně jedno, co se rozhodne natočit, domovské studio Warner Bros. mu na to totiž dá takový rozpočet, jaký si řekne,… (více)

90. Oscary - výsledky

90. Oscary - výsledky

05.03.2018

Výroční 90. ceny americké akademie znají své vítěze. Nejprestižnější ocenění a díky tomu také „nejoblíbenější chlapík Hollywoodu“ se předával v Dolby Theatre, jak už je tomu dlouhou dobu zvykem.… (více)

Reklama

Reklama