Reklama

Reklama

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysvětlení toho, jak to všechno začalo, mě fakt dostalo:-) Předposlední epizoda mě vůbec jaksi bavila, různé drobné tvůrčí přešlapy jsem se rozhodl ignorovat, protože příběh není vůbec špatný a nechtěl bych rýpat jen proto, abych rýpal. Navíc mě převelice baví nasazení herci, skvělá atmosféra, dobový vozový park i dobové reálie jako celek. / Poučení: Takhle vypadal bod nula, z něhož odstartovaly divoké devadesátky. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V predposlednej časti sa dočkáme zvratu aj v podobe toho, že nielen ruské tajné služby sú vykresľované ako jediný zlý. Zvrat v deji nie je zase až tak zásadný aby človeku vyslovene vyrazil dych a tak seriál stále drží nad vodou dobová atmosféra a dobrá hudba, zápletka mi stále pripadá priemerná a občas až zbytočne dlhá. Možno by to pri o niečo kratších epizódach bolo o čosi lepšie, takto sa v niektorých momentoch divák doslova nudí. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Vždyť je přeci úplně jedno, kdo to tady bude řídit. Hlavně, že všechno poběží dál, jak má!” Příběhově mě to upřímně úplně nelaplo. Rošáda tajných služeb mě pak nebavila skoro vůbec. Velmi se naopak daří v případě dekorací, lokalit, designu a kostýmů. Vše temné a chladné coby metafora dobového společenského klimatu. Výběr lokalit je opravdu na jedničku. Tvůrčí tým místy slušně klame tělem a nutí diváka bedlivě sledovat dění na plátně, ale čekal jsem víc. Jinak je to v posledních dílech spíš o tom, zda je Viktor estébák, východní špion, západní špion nebo je to všechno úplně jinak. A také o tom, v čem všem lhal své manželce. Ta, bolestně schoulená do sebe, se konečně dostala z psychiatrické léčebny a snad se dozví vytouženou pravdu. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Záběry na vjezd a nádvoří firmy Juttex, česky Juta, byly natočeny z existující firmy Juta, která sídlí v obci Višňová u Frýdlantu v Čechách. (Harapes)

Reklama

Reklama