Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová talkshow Vaška Kopty představí známé tváře úplně jinak, než jsme zvyklí. V Koptashow se dozvíte to, co by vás ani nenapadlo… Fotografie z dětství? Zapomenuté role? Písničky do šuplíku? Nebo nějaká roztomilá úchylka? Uvidíte své oblíbené herce, spisovatele, režiséry, tanečníky nebo třeba sportovce v úplně novém světle. (Česká televize)

(více)

Recenze (69)

kejly odpad!

všechny recenze uživatele

Koptu neznam, ale vyber hostu a dialogy jsou dost tragicke. Mozna za to nemuze Kopta, ale scenaristi, ale i tak jsem necekal, ze na CT bude jeste dalsi porad svoji "kvalitou" srovnatelny s Mate slovo pekelnice Jilkove. Az se stydim za to, ze platim koncesionarske poplatky. Publikum tleska na povel, ale ani to nestaci na jednu hvezdu... ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% — Václav Kopta je mi celkem sympatický, už jen tou svojí zálibou v autobusech, ale jeho Koptashow je opravdu špatná. O ničem. Stačí se podívat na Šípovu Všechnopárty a je vidět propastný rozdíl. Jistě, Šíp tohle dělá už spoustu let, ale přece jen. Člověk si říká, proč Koptashow vlastně vznikla. A napadne ho souvislost s Koptovým zraněním při přípravách na Stardance. Kopta se nejenom docela vážně zranil, ale přišel také o nemalé peníze za účinkování v pořadu. Umím si představit, že mu ČT řekla: „Když se s námi nebudeš soudit o náhradu újmy, tak ti od nového roku vytvoříme vlastní pořad, Šíp se na něčem podobném udělal, to je docela kulantní nabídka, co říkáš?“ A Václav řekl: „Beru.“ ()

Reklama

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Zapoměl jsem po 168 hodin hodit tv na HBO a vyjelo na mě tohleto. Strašný, proboha co to dělá na ČT ?? Umím si představit, že na nějaký soukromý party by to mohlo mít odezvu i to na mě tak působilo. Doufám, že se do mě zítra v mediích nepustí autoři této zbytečnosti, že jsem kreten a nula a že csfd je shit, jak je v poslední době v naší zemi zvykem, kde umělci neustále vykřikují o respektu a slušnosti, ale stačí jim se kouknout na hodnocení na csfd co nekoresponduje z jejich viděním a mám chuď jim koupit dlouhý kožený kabáty. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

ZATÍM , tak nějak slabota . Kopta není moderátor a jde to na něm vidět . SNAD časem nastane zlepšení , jen nevíme kdy . Navíc je to krátké , divné střihy a když jsou tři hosté najednou , tak je to je to velké sousto i pro lepší moderátory než je pan Kopta . Pokud bude stejné schéma , pořad , asi , brzy skončí . ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem díly s Jirkou Dvořákem a část dílu s Jakubem Vágnerem. Jak mám Václava Koptu ráda, myslím, že tento pořad by měl rychle ukončit a věnovat se něčemu jinému. Vyprávěné příběhy už jsem slyšela několikrát (Dvořák - v nemocnici, natáčení Anděla v zimě..... Vágner - močení do lahve), umělý smích tam kde nemá být, o střihu raději nemluvím....Zbytečná show, která pravděpodobně vznikla jako náplast na Koptovu neúčast ve Stardance. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Show se natáčí v brněnském studiu České televize. První díl se natáčel 17. prosince 2018. (Henry007)

Reklama

Reklama