Reklama

Reklama

Tým zjistí, že jsou uvězněni ve světě „Hotelu Royale“. (SkyShowtime)

Recenze (8)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1 z těch památných dílů typu the Thaw z STV, které jsem dlouho nesnášel a v době cz prem. okamžitě přemazal dalším dílem.;) Po velké pauze jsem si ho však čím dál více oblíbil až došlo na plný počet. A to už před mnoha lety. Co přesně mě na tom fascinuje nevím, ale zřejmě to bude samotné jádro a zpracování, které je alá TOS. Což bude asi ten hl. důvod. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda mierne vybočujúca zo štandardu. Nie všetkým musí sadnúť, ani ja som spočiatku nebol príliš nadšený - hlavne to zasadenie do nezaujímavého 20. storočia. Ale postupne aj vďaka niektorým zábavným momentom a hláškam som sa vcelku bavil. Ale aj mysterióznosť zápletky je fajn. Na to, čo dôstojník z 21. storočia neprišiel za 38 rokov svojho života, stačilo trojici (ok, "inteligenta" Worfa nerátajme, takže dvojici) z posádky Enterprice odhadom pár hodín. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudná Simulátorovka bez simulátoru, s humornym motivem bez humoru a prázdnejma referencema. Určitá podobnost s TOS je dána především snahou ušetřit a tím na dobu lacinejma kulisama a kostýmama. Ale jako... úplná tragédie to nebyla. ()

Setcet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vskutku zvláštní planeta, na které vládne teplota pod absoulutní nulou (-291 °C, vážně pane LaForgi?). Picard u snídaně jako mozkovou rozcvičku chroustá důkaz, na kterém si vylámali zuby Euler i Gauss. Asi riziko povolání, když musíte psát o lidech a časech, které jsou chytřejší než vy. Přesto je epizoda milá, vtipná, svižná a alespoň elementárně logicky vystavěná. ()

Reklama

Reklama