Reklama

Reklama

Riker je v šoku, když zjistí, že se Picard na lodi vydává za žoldáka. (SkyShowtime)

Recenze (6)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch lepších 2dílů s démonickým Ríšou Lynchem, který se sice chová jako Beran, ale je to Baran:) a Robin Curtisovou, které tahle Vulkánka sluší mnohem více, než ta z ST III a IV.;-) Vítané oživení v podobě faktu, že Picard je členem posádky zcela jiné lodi a pěkný provocateur) a Enterprise velí konečně (The best of Both Worlds nyní nepočítám) Riker.;-) Plus za Kámen z Golu. Vždy mě zajímaly díly, kde se probíral starověk Vulkánu či Kronosu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu ťažkopádne sa rozbiehajúca zápletka dvojepizódy, ktorej prvý diel nevyznieva dvakrát vierohodne - od všetkých postáv, ale je pekne akčná a hosťujúci Richard Lynch je kvalitným záporákom. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá kriminální / dobrodružná / thrillerová epizoda s několika nepředvídatelnými zvraty a netradičním prostředím. Při sledování Star Treku občas zapomínám, že členové Hvězdné flotily jsou nejlepší z nejlepších. Špičkoví odborníci podrobující se přísným pravidlům a neustálému sebeovládání. Je osvěžující se sem tam podívat i do nižších pater společnosti. Jen to nesmí zdegenerovat jako v Picardovi. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hezky rozjetej dvoudíl se stylovým přerozdělením postav které končí Datem ve velitelském křesle. Nejasní záporáci, nejasnej quest, lehce thrillerový/adventure feeling... Není to nic hlubokýho, ale je to fakt hezká "akční" jízda co přitom do Star treku výborně zapadá. ()

Reklama

Reklama