Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva ostří bývalí policajti z Texasu mají za úkol vypátrat a zabít nechvalně známé zločince Bonnie a Clydea. Kriminální drama podle skutečných událostí. (Netflix)

Diskuze

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Bože nudnější film jsem už dlouho neviděl.Ani nevadí že tam nebyla žádná akce ale proč proboha to trvá dvě hodiny když padouší jsou 2 minuty na scéně takže jsou vám absolutně u prdele.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Lidi už jsou dnes tak zpitomělí akčníma střílečkama, že tomuhle daj klidně jen dvě hvězdy, protože je to    p o m a l ý   a netečou hektolitry krkve v každým druhým záběru. Podle mýho parádní jízda, minimalistický, ale účinný. Nemám jedinou výhradu, takže za pět.

Han_Quadro

Han_Quadro (hodnocení, recenze)

Já jsem spíš rád, že je konečně film, který Bonnie  a Clayde ukazují v pravém světlě, tedy jako páreček zajebaných zmrdů, do kterého bych taky rád vysázel celý zásobník.

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

mm13

Ja túto miestnu "smotánku" vôbec nesledujem, pochybujem, že ma dokážu rozhodiť... ale v pohode rozumiem tomu, že tento film nie každému sadol.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Forsberg11

duckman prská vkuse a na skoro všetko... ale aspoň je chvíľami zábavný... jeden z vydarenejších potomkov tatíčka verbala, či už úmyselných alebo neúmyselných... najnovší prírastok čo som zaregistroval je Tom Strom... celkom sa im tu darí, pankhartom... :)

na příspěvěk reagoval Forsberg11

Reklama

Reklama