Reklama

Reklama

Mistr kickboxu

  • Česko Parťáci (více)
Trailer

Teenager Barry Gabrewsky je nemotorný samotář, který trpí astmatickou chorobou. Kvůli svému neduhu se stává terčem posměchu svých spolužáků, zejména pak školního rváče Randyho. A tak si Barry, aby unikl svým problémům, představuje sám sebe jako partnera svého bojového hrdiny z dobrodružných seriálů - Chucka Norrise. Jako mistři bojového umění se spolu dostanou do dusných džunglí Vietnamu a na vyprahlé pouště jihozápadu, kde překazí lotrovské úklady a sranou se zachránci krásné ženy. Ve škole nemají pro Barryho fantazírování pochopení - kromě učitelky Noreen Chen. Ta jej seznámí se svým strýcem, který začne Barryho učit karate. Barry pomalu získává sebedůvěru. Nakonec přijímá i výzvu svého spolužáka Randyho, aby změřili své síly na vrcholném turnaji karate, kterého se osobně účastní i Chuck Norris... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Sunwheel 

všechny recenze uživatele

Sen všetkých adolescentov žijúcich v 90. rokoch, vyrastajúcich na filmoch z dekády predtým, zhmotnený do celovečeráku. Ako veľmi som to vtedy zbožňoval, tak som sa obával ako sa pobijem s nostalgiou dnes. Je to stále film pre deti, ktorý ale veľmi umne paroduje hlavného hrdinu a dodáva aj dospelému divákovi pocit akejsi uvoľnenosti a angažovanosti v príbehu. Jeden z tých lepších Norrisových filmov. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Překvapivě snesitelné i přes to jak mě zaskočilo, že zde Chuck vůbec nehraje hlavní roli. Vysledoval jsem že dříve než Arnold v Posledním akčním hrdinovi, si ze sebe udělal srandu Chuck Norris. Mistr kickboxu je tím správným výchovným karate filmem, který bych s chutí jednou pustil svému synkovi. Brácha režisér Norris se evidentně lepší každým filmem. 50% ()

Reklama

Divočák 

všechny recenze uživatele

Dobu simultáně dabovaných videokazet už jsem bohužel nezažil a tak byl Mistr Kickboxu mým úplně prvním setkáním s velkým Chuckem. A já na něj tehdy čučel a říkal si "Kdopak to je ten pan Norris? To bude asi velký drsňák..." a strašně jsem si přál viděť některý z těch jeho úžasných akčních filmů, jejichž ukázkama je tenhle film prošpikovaný. Kdybych ovšem v té době věděl, že je vlastně Mistr Kickboxu daleko lepší než většina z nich... No, naštěstí jsem to nevěděl a tak mi na něj zůstávají jen ty nejlepší vzpomínky na mlácení se nunchuckama;) do koulí, bílé ninji s ultrarychlýma nohama a Chucka nakopávajícího zadek hlavního záporáka. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Chucka mám rád, ale tohle mě ani za starých časů moc nebavilo a když jsem si to nedávno náhodou pustil, tak se ten dojem nijak nezměnil. Dokonce mi to místy přišlo tak infantilní a stupidní, že jsem uvažoval, že i půjdu s původním hodnocením ještě dolů, ale nakonec jsem ho nechal i díky spektakulárnímu zážitku z původního dabingu od Intersonicu, protože to je něco tak geniálně zfušovaného, že vás to zaručeně dostane. Aspon já z toho šel do kolen. Prupovídky toho blbečka ve final fightu s Chuckem to je fakt něco. Já tě zabijuuuu!!!25% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Variace Karate Kida ozvláštněná občas vtipně ujetými sny hlavního hrdiny... mile zábavná podívaná, která je vlastně splněným snem každého, kdo má nějaký ten idol. V tomto případě Chucka Norrise, který tu zábavným způsobem dotahuje k dokonalosti svůj kultovní status. I po letech se mi to hodně líbilo. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Autor hudby Alan Silvestri už predtým spolupracoval s Chuckom Norrisom na filme Delta Force (1986). (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 18. novembra 1991 do 20. januára 1992 v Houstone. (m.a.t.o.)
  • Chuck Norris urobil tento film ako láskavosť pre svojho brata Aarona, ktorý ho režíroval. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama