Reklama

Reklama

Undercover

(seriál)
  • Nizozemsko Undercover (více)
Trailer
Belgie / Nizozemsko / Německo, (2019–2022), 23 h 12 min (Minutáž: 46–55 min)

Hrají:

Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap, Raymond Thiry, Kris Cuppens, Huub Smit, Lieke van den Broek, Kevin Janssens, Rubén Ochandiano (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Tajní agenti v jednom karavanovém kempu předstírají, že jsou pár, aby pronikli do aktivit narkobarona, který tam tráví víkendy. Podle skutečných událostí. (Netflix)

Recenze uživatele petikacka k tomuto seriálu (3)

Undercover (2019) 

Bomba, bomba, bombička...:-))) Teda belgickou ani holandskou kinematografii téměř vůbec neznám o to větší sukces tenhle seriál u mě měl...Napínavé...zajímavé...příjemné herecké osazenstvo...a děj je sqělý...Kdo by to byl řek, že nějaký zapadlý kemp hraje hlavní roli v největší výrobě a distribuci extáze na světě...Za mě 95% ()

Season 1 (2019) (S01) 

petikacka ***** Bomba, bomba, bombička...:-))) Teda belgickou ani holandskou kinematografii téměř vůbec neznám o to větší sukces tenhle seriál u mě měl...Napínavé...zajímavé...příjemné herecké osazenstvo...a děj je sqělý...Kdo by to byl řek, že nějaký zapadlý kemp hraje hlavní roli v největší výrobě a distribuci extáze na světě...Za mě 95% (26.8.2020) ()

Season 2 (2020) (S02) 

Je teda fuckt, že dvojka je úplně jiná. A chvílemi téměř neuvěřitelná až jsem si říkala, že to si snad dělají z diváků prdel. Ta hlavní linka z ranče mi připadala, že mě každou chvíli přestane bavit, ale vždy se to tak nějak překlopilo, že to opět dávalo smysl a chuť se na to dál koukat. No nakonec to ustáli a nebyl to průser, ale bylo to jenom o fous. Za mě 85% ()

Reklama

Reklama