Reklama

Reklama

Undercover

(seriál)
  • Nizozemsko Undercover (více)
Trailer
Belgie / Nizozemsko / Německo, (2019–2022), 23 h 12 min (Minutáž: 46–55 min)

Hrají:

Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap, Raymond Thiry, Kris Cuppens, Huub Smit, Lieke van den Broek, Kevin Janssens, Rubén Ochandiano (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Tajní agenti v jednom karavanovém kempu předstírají, že jsou pár, aby pronikli do aktivit narkobarona, který tam tráví víkendy. Podle skutečných událostí. (Netflix)

Recenze uživatele klukluka k tomuto seriálu (5)

Season 1 (2019) (S01) 

Fantastická sonda do schizofrenního světa policejních provokatérů. Úžasně jsem se u toho bavil. Tom Waes v roli Petera/ Boba mi úplně nesedl, působil na mě unyle, ale jinak to bylo vynikající. ()

Season 2 (2020) (S02) 

Tahle série se z mého pohledu vyznačuje značným množstvím náhod na samé hranici uvěřitelnosti a velkou roli tady hraje určitá hloupost hlavních aktérů vydávaná často za odvahu. Efektem je divácké napětí a obvyklá radost a následné uvolnění z opakovaných zdarů, bez kterých by seriál nemohl fungovat. Navzdory těmto scénáristickým berličkám pro mě byla druhá řada seriálu Undercover těžce návyková a nemohl jsem se dočkat, až si k němu budu moct opět sednout. S faktorem šťastných náhod mi došla trpělivost v závěru, ten happy happy happy end mě lehce rozladil. Bob je tahoun, ale kvůli dobrýmu kinu bych ho obětoval. ()

Season 3 (2021) (S03) 

Všiml jsem si toho už u prvních dvou sérií- Undercover sází na atribut náhody až na samé hranici uvěřitelnosti. Mnohočetným opakováním tohoto prvku docílili tvůrci u diváků ochoty přistoupit na to, že se takhle věci můžou skutečně dařit, že si maily adresát přečte/ nepřečte právě tehdy, když je to potřeba, že se telefon rozezvoní/ nerozezvoní, když na tom visí život nezastupitelného hlavního hrdiny, že se někdo stihne/ nestihne vytratit, což způsobí jednou krizi a jindy katarzi příběhu, kterej má díky tomu ohromný grády a udržuje diváka v neustálým napětí. Jinak Leyla hned po slepici nejslavnější role mima Jaroslava Čejky a když byl Ferry ale jo ošklivej, tak se najednou podobal jednomu panu prezidentovi. Je tady krásně ukázaný, jakýmu pokušení můžou být vystavení policajti, jak tvrdí na sebe musí bejt, pokud se nechtějí zpronevěřit svému povolání a poslání. Je tady hned na několik způsobů hmatatelná láska, schopnost tvůrců Undercoveru dát párům zdání vzájemné chemie se vymyká statistice- věřil jsem to každé dvojici, která se tu objevila. Scénáristicky je to výborný a režijně a herecky vynikající. Palec až do nebe! 👍 ()

Talisman (2021) (S03E01) 

Zjišťuju, že se mi už jemný nuance téhle výkladní skříně holandsko-belgické seriálové tvorby vykouřily z hlavy. Takže mě zaskočilo, že si metálama po zásluze ověšenej Bob/ Peter neválí za státní peníze doživotně šunky na nějakým ostrově někde uprostřed Karibiku a namísto toho je okolnostma nucenej přemýšlet o nabídce, která víc než realitu připomíná divokou konstrukci přes čáru rozvášněnýho scénáristy. Co si pamatuju, tak se ale Undercover nikdy nedržel při zemi, a i díky tomu jsem si ho tak oblíbil. Neskutečně mě baví představitel Ferryho, ten se pro tu roli vážně narodil. Celkově se mi tady líbí herci a zatím mám pocit, že se vydaří i třetí série. ()

Slevy ve Festivalovém obchodě (2021) (S03E02) 

Tohle je fakt tak strašně dobrý! Baví mě na tom každej záběr, každá drobnost. A že jich tady je. Už po dvou dílech je z toho spleť mnoha různých osobních příběhů. Pokud je mají všechny dohrát na ploše zbývajících šesti dílů, tak se máme na co těšit. ()

Reklama

Reklama