Reklama

Reklama

Undercover

(seriál)
  • Nizozemsko Undercover (více)
Trailer
Belgie / Nizozemsko / Německo, (2019–2022), 23 h 12 min (Minutáž: 46–55 min)

Hrají:

Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap, Raymond Thiry, Kris Cuppens, Huub Smit, Lieke van den Broek, Kevin Janssens, Rubén Ochandiano (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Tajní agenti v jednom karavanovém kempu předstírají, že jsou pár, aby pronikli do aktivit narkobarona, který tam tráví víkendy. Podle skutečných událostí. (Netflix)

Recenze uživatele yvona k tomuto seriálu (8)

Undercover (2019) 

První série bezvadná, druhá ještě šla, ale poslední ve stylu telenovely - to už bylo moc. Proto ji nezohledňuji v celkovém hodnocení, jen by to uškodilo a to nechci. Bavila jsem se výborně. První série je herecky i scénáristicky naprosto vypiplaná a dokonalá.  Výkony Toma Waese, Franca Lammerse, roztomilé Elise Schaap byly dokonalé. Nicméně mě nejvíc pobavil v malé roli Alexej Manvelov. Turci mě naopak velmi otrávili. Oceňuji fakt, že přestože muselo být zakomponováno téma lesbo, ušetřili nás tvůrci postelové scény nechutné tlusté černošky s Daniellou. ()

Season 2 (2020) (S02) 

Ten usmolený pokus navázat na 1. sérii se absolutně nepovedl, takže zhruba v polovině to tvůrcům  dojde a nezbyde jim,  než vyslat na scénu  jedinečného Alexeje Manvelova v roli arménského překupníka zbraní Viktora, který to celé veledílo naštěstí překlopí do černé komedie a tím zachrání jednu hvězdu navíc. ()

Soldiers of Love (2020) (S02E03) 

Jakmile se do seriálu zamotají problémy s nafoukanými ksichty puberťáků, jde kvalita výrazně dolů. Doufala jsem, že Belgičani se tomuto klišé vyhnou. Škoda, že jsem se spletla ()

Revoluce (2020) (S02E05) 

Osazení Laurenta Bergera   Willaertem je zoufalé. Hodil by se do rodinných komedií 90. let, ale jako obchodník se zbraněmi je to fakt katastrofa. A Bobova taktika vlezdoprdelství mě irituje už 2. sezónu a nikdy by nemohla v reálu fungovat. ()

Talisman (2021) (S03E01) 

Hnusnější přítelkyni roztomilé Danielle už by jeden těžko vybíral. ()

Slevy ve Festivalovém obchodě (2021) (S03E02) 

Ráda vidím  Toma Waese a Franka Lammerse společně. To vypadá to slibně. Zato vedlejší role působí jak stafáž z turecké telenovely a není tady tudíž kvalitní obsazení, jako tomu bylo v 1. sérii, která byla vypiplaná do nejmenšího detailu. ()

Ne/důvěra (2021) (S03E03) 

Ještěže je tam plyšák Ferry, jinak by to stálo za velký kulový. (Frank Lammers byl neodolatelný ve filmu Ferry...kdo jste ještě neviděl, můžu jen doporučit). To už snad byli lepší ti koňáci, než tenhle bezduchý orient. Evidentně docházejí peníze na kvalitnější produkci. A jeden výstřel to na plné hodnocení fakt nevytáhne. ()

Čas na souboj (2022) (S03E08) 

Já moc na ty telenovely nejsem, no. ()

Reklama

Reklama