Reklama

Reklama

Emily in Paris

(seriál)
  • USA Emily in Paris (více)
Trailer 2
USA, (2020–2024), 20 h 58 min (Minutáž: 24–39 min)

Tvůrci:

Darren Star

Hrají:

Lily Collins, Samuel Arnold, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park, Camille Razat, Kate Walsh, Charles Martins, Bruno Gouery, Roe Hartrampf (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (140)

Paulka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje guily pleasure jsou serialy pro holky a taky pouštění si těchto skvostů furt dokola. Proto jsem se těšila na tuto celkem slibně znějíci novinku. Škoda že byla hodně nemastná. Jak příběh, tak postavy, vtipy, a hodně na blití mi bylo z většiny Emily outfitů. Nedoporučím dál, a ani si nikdy nepustím znovu (leda jako špatný nápad po flašce roséčka) ()

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Na kulturních stereotypech založený seriál o nesympatických lidech s nesympatickými názory, pracujících v nesympatické branži a dělajících nesympatické věci. Navzdory tomu všemu se na to ale překvapivě dobře kouká, pro mě osobně i lépe než na podobně laděný The Devil Wears Prada. Guilty pleasure par excellence. 70% ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

i když tahle agresivně optimistická a pozitivní záležitost není ničím víc než jen souborem všech myslitelných klišé o Francouzích,Američanech,Paříži atd,nějakým zázrakem se na ní dá - až na pár opravdu otravných momentů - celkem v pohodě koukat.Emily In Paris opravdu není moc dobrý seriál,nicméně proč si v současné době nedopřát trochu té z reality vytržené (většinou) prosluněné podívané...60% ()

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

Tak tento serial je za mne uplne super. Moc hezka mista v Parizi, Lily je tam skvela, libi se mi jeji ruzne outfity a Gabriel olalala. Ted akorat sleduji aktualni serii, za mne skoda, ze neni vice dilu, vsadim se, ze celou novou serii shlednu za dva dny...  Libi se mi propojeni krasneho mesta, mody, romantiky a hercu, na ktere se dobre diva. Holky urcite doporucuji. ()

Xpensive 

všechny recenze uživatele

Připadá mi, že to psala 12letá holka. Hlavní hrdinka se chová jako ten nejnesnesitelnější americký teenager, přesto jí vždycky všechno vyjde, protože na všechny hází americký úsměv? Asi? Protrpěla jsem to, ale myslím, že mi u toho odešlo dost mozkových buněk. A ano, je to jako Sex ve městě, ale jen ty díly v Paříži. A ty se asi shodneme, že byly docela děsný. ()

Galerie (587)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie seriálu prebiehalo na viacerých miestach v Paríži. (dyfur)

Reklama

Reklama