Reklama

Reklama

Deodato Holocaust

Brazílie, 2019, 72 min

Hrají:

Ruggero Deodato, Richard Lynch (a.z.), Eva LaRue (a.z.), Roberto Rossellini (a.z.), Edwige Fenech (a.z.), Willie Aames (a.z.), Lisa Blount (a.z.) (více)
(další profese)

Recenze (3)

filmajstr 

všechny recenze uživatele

Dost mě štvaly hlasité zvukové přechody, některé střihy mezi kamerami snímající Deodata mi trochu trhaly oči, ale v konečném součtu se jedná o přínosný dokument, který na Deodata, na jeho tvorbu a především na Kanibaly vnáší úplně jiný pohled, než jaký známe z médií. O kanibalských filmech Deodato nemluví jako o hororech, ale jako o dokumentech, a o násilí jako o něčem, co je silné a co známe ze života. Konec, kdy se ho ptají na násilí na zvířatech v Kanibalech, mě odrovnal. Poslední minuty dokumentu o smrti a neschopnosti mladých lidí čelit smrti jako takové byl skvělý. Osvěžující záležitost, doporučuji. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Dokument s mluvícím režisérem senzacechtivých filmů s ukázkami.... Nic mimořádného, snad jen zmínky o slavných filmařích a jejich dílech.(max.50%) ()

Reklama

G04T 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrej dokument. Těšil jsem se na něj od tý doby co jsem ho viděl na ČSFD a teď už je konečně venku s anglickejma titulkama. Docela mě překvapilo, že Deodato nechtěl mluvit o ostatních kanibalskejch filmech. Hodně dobrej je příběh o úmrtí Davida Hesse, to jsem třeba vubec nevěděl. Vtipný taky bylo, jak se Deodato na konci nasral :D Doporučuju všem fanouškům italský scény 70. a 80. let nebo minimálně těm, který viděli Kanibaly. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama