Reklama

Reklama

Deodato Holocaust

Brazílie, 2019, 72 min

Hrají:

Ruggero Deodato, Richard Lynch (a.z.), Eva LaRue (a.z.), Roberto Rossellini (a.z.), Edwige Fenech (a.z.), Willie Aames (a.z.), Lisa Blount (a.z.) (více)
(další profese)

Recenze (3)

rivah 

všechny recenze uživatele

Dokument s mluvícím režisérem senzacechtivých filmů s ukázkami.... Nic mimořádného, snad jen zmínky o slavných filmařích a jejich dílech.(max.50%) ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrej dokument. Těšil jsem se na něj od tý doby co jsem ho viděl na ČSFD a teď už je konečně venku s anglickejma titulkama. Docela mě překvapilo, že Deodato nechtěl mluvit o ostatních kanibalskejch filmech. Hodně dobrej je příběh o úmrtí Davida Hesse, to jsem třeba vubec nevěděl. Vtipný taky bylo, jak se Deodato na konci nasral :D Doporučuju všem fanouškům italský scény 70. a 80. let nebo minimálně těm, který viděli Kanibaly. ()

filmajstr 

všechny recenze uživatele

Dost mě štvaly hlasité zvukové přechody, některé střihy mezi kamerami snímající Deodata mi trochu trhaly oči, ale v konečném součtu se jedná o přínosný dokument, který na Deodata, na jeho tvorbu a především na Kanibaly vnáší úplně jiný pohled, než jaký známe z médií. O kanibalských filmech Deodato nemluví jako o hororech, ale jako o dokumentech, a o násilí jako o něčem, co je silné a co známe ze života. Konec, kdy se ho ptají na násilí na zvířatech v Kanibalech, mě odrovnal. Poslední minuty dokumentu o smrti a neschopnosti mladých lidí čelit smrti jako takové byl skvělý. Osvěžující záležitost, doporučuji. ()

Reklama

Reklama