Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

pafka 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, jestli jsem videl Lviho Krale - toho prvniho . Ovsem to temer nevadilo, protoze je tenhle kousek plny gagu a vtipu a ja se u nej vazne dobre bavil. Ovsem nevim, co by z toho mely deti, jelikoz detskym humorem to plne nebylo. Byl to kresleny animovany film urceny pro dospele divaky. Pekne a vtipne. ()

D1705 

všechny recenze uživatele

Timon & Pumba boli zrejme tak obľúbení, že sa tvorcovia Levieho kráľa rozhodli natočiť ich vlastný film. Už v deväťdesiatych rokoch im bežal vlastný seriál. Ten film vôbec nemusel byť Leví kráľ 3, ale napríklad Timon & Pumba-Priateľstvo nadovšetko. Inak celkom dobrý film. Zakončenie bolo úplne nevhodné-to ako tam začali prichádzať Dysneyho postavičky. Nemám rád ľudí, ktorí si so seba robia takúto reklamu. ()

Reklama

MP17 

všechny recenze uživatele

Třetí díl je už, bohužel, jenom klasická blbůstka, která vaří z vody. Timona sem tak nějak nemusel v žádném z těch předchozích dílů (resp. nepřišel mi jako kdovíjak zábavná postava) a tady má hlavní roli, takže to jinak ani dopadnout nemohlo, co se mého hodnocení týká. Kdyby to byl bonusový materiál k prvnímu dílu, tak by to určitě obstálo, takhle ale ne. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie animovaného triptychu spoločnosti Walt Disney Pictures - "Leví Kráľ" sa výrazne líši od svojich predchodcov. Celý príbeh sa tento krát točí okolo dvoch postavičiek, ktoré sa svojimi krátkymi štekmi starali o humor v predošlých častiach, Timona a Pumba. Takže veľa levov nečakajte. Tí sa tam len tak mihnú. Mne to nejak výrazne nevadilo. Tento diel by som dokonca označil ako najzábavnejší z celej série. Odpadlo to mazlivé výchovné pojatie a pribudlo viacej vtipu. Nehovorím, že "Hakuna Matata" je najlepší diel, ale pobavil ma skvele. Výborný celovečerný bonus. *** ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo při tvorbě nastavované kaše myslel i na rodiče. Takže ano, cílí to spíše na menší prťata a rozhodně to je kvalitami i ambicemi na míle vzdálené původnímu filmu, ale tvůrci si to i tak evidentně užili a zželelo se jim dospěláků, co na to musejí koukat s potomstvem a tak to pojali echt meta, střeleně a na (sebe)parodické vlně, kde co scéna, to nějaký odkaz (a většinou vůbec ne špatný) na kdeco od Casablancy přes Leoneho až po jiné disneyovky a to celé zaobalené ve stoppardovském hávu. Ano, v animáku, který je nastavovanou kaší. Na jednu stranu se díky tomu pobaví i dospělí, ale zároveň se to echt bije s tím celkovým stylem pro předškolní cílovku, na tu druhou... Kéž by takto vypadala většina x-tých přímo na video určených dílů slavných titulů. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Postavičky, které jsou ukázané v závěrečných titulcích, jsou (ne popořadě): Mickey Mouse, kačer Donald, Goofy, Stitch, Pocahontas, Peter Pan, Tinkilinka, Lost Boys, Aladin, Jasmína, džin, Quasimodo, chrlič Hugo, Victor a Lavern, Terk, Balú, Mauglí, Sněhurka a všech sedm trpaslíků, Lady a Tramp, hroch z filmu Fantasia (1940), Kráska a zvíře, čajová konvice paní Potts a hodiny Chip, Dumbo, Flora, Fauna a Merriweather ze Šípkové růženky (1959), Brer Bear, šílený Kloboučník a pan Králík. (HappySmile)
  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)

Reklama

Reklama