Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

Koda 

všechny recenze uživatele

No a máme tady úspěšné pokračování oscarového animovaného Disney filmu: Lví král. Toto pokračování se vlastně ani nejedná o progres, nýbrž o zpětné ohlédnutí prvního originálního dílu Lvího krále. A jak vidím, tak autoři pod vedením Bradleyho Raymonda ze sebe vysypali velice dostatečnou hromadu nápadů písniček, vtipů, grimasek apod., které se staly již historií pomalu 16 let starého pokračování. Věděli jste, za jakého důvodu se zvířata ukláněla malému Simbovi? Nebo,, proč se skutálely dvá milostné páry Simby a Naly? Nebo proč spadla nakonec celá horda zvířat, když zpívali Simba a Nala: I Just Can't Wait To Be King? Většinu z toho to nebylo právě to, co si myslíte... Podle mě bylo i skvělým nápadem zařadit Timona a Pumbuu, kteří sledovali přes naší obrazovky ten příběh, který právě sledujeme my. K těm písničkám nemám slov... páradně se hodějí do pokračování tohoto dílu, pár je stejných, jako v prvních dílu Lvího krále. Bohužel musím říct, že toto pokračování na originální díl Lvího krále nemá, protože tam chybí depresivní momenty, které by rozbrečeli většinu z našich žijících tvorů, chyběl tam větší rozhled se soundtrackem Hanse Zimmera, ale zase na druhou stranu to mělo šmrnc a patu a hlavně pytel plný "nerozluštěných" nápadů. Zde bohužel i Hans Zimmer podlehne hudbu takovým stylem, jako v prvním díle... co se týče dabingu, tak opět: Timon s Traplem se k sobě náramně přitahují srdcem, a jsem velice rád, že obsadili na píseň: The Lion Sleeps Tonight z kapely 4TET Davida Uličníka. Jelikož jsem obrovský fanda Disneyovek, tak i Lví král 3 je pro mě srdcovkou, tak jako každý, kdo miluje Disney. Ani nevíte, jakou jsem měl radost, když jsem dostal VHS od mojí tety, a úplně jsem zapomněl poděkovat. Byla to moje druhá VHS s nápisem Lví král. Lví král 2 jsem dostal až někdy později... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo při tvorbě nastavované kaše myslel i na rodiče. Takže ano, cílí to spíše na menší prťata a rozhodně to je kvalitami i ambicemi na míle vzdálené původnímu filmu, ale tvůrci si to i tak evidentně užili a zželelo se jim dospěláků, co na to musejí koukat s potomstvem a tak to pojali echt meta, střeleně a na (sebe)parodické vlně, kde co scéna, to nějaký odkaz (a většinou vůbec ne špatný) na kdeco od Casablancy přes Leoneho až po jiné disneyovky a to celé zaobalené ve stoppardovském hávu. Ano, v animáku, který je nastavovanou kaší. Na jednu stranu se díky tomu pobaví i dospělí, ale zároveň se to echt bije s tím celkovým stylem pro předškolní cílovku, na tu druhou... Kéž by takto vypadala většina x-tých přímo na video určených dílů slavných titulů. ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jediný snímek z celé frančízy, na který jsem se po letech znovu nepodíval, ale asi si ještě něco pamatuji. Inspirace Rosencrantzem a Guildensternem je zde jasně kamufláží pro pár dolarů navíc. Zatímco dvojka byla mezi hromadou direct-to-video sequelů něco neuvěřitelného, toto je očividný parazit, ale s tou nejzábavnější dvojkou, se kterým Disneyho společnost přišla. Timona a Pumbau prostě miluju a nepřesvědčí mě ani mučení ve stylu Clockwork Orange. Vypráví se zde o tom, jak se ti dva potkali, dostaneme se do styku s Timonovou rodinou a i když některé postavy tu jsou kriminálně nevyužity (Mufasa, Scar, Zazu), užijeme si aspoň opět hyeny a nová moudra Rafikiho. Ta premisa s Timonem a Pumbaou v kině správně dává otázku stalo se/nestalo, celkem dobrou nadsázku, ale taky vlastně zároveň trochu zabíjí emoce na obrazovce. Pasáž s výchovou malého Simby je bez ironie straaaašně sladká! ()

anli 

všechny recenze uživatele

Treti cast disneyovske Lvi trilogie,ke ktere jsem pristupoval velmi skepticky,nebot uz druhy film byl slusne zklamani.Studio si vybralo postavicky Timona a Pumby jako hlavni hrdiny a to film vlastne zachranilo.Scenar je vlastne spojovani jedne vtipne scenky za druhou,prospikovane spoustou hlasek parodujicich cokoliv,co prislo tvurcum na mysl.Tyto dve postavy si studio vybralo velmi moudre,nebot bez nich by film nebyl ale vubec o nicem.Takhle je to velmi slusna rodinna komedie,ktera se originalu sice nevyrovna,ale slusne predstihuje druhy film trilogie.U me hakuno matatovskych 70%. ()

svik 

všechny recenze uživatele

Hodnotím za 1b.......Co říci k tomuto bohem osvícené trilogii Lion Kinga každopádně každý díl má něco do sebe a nese s sebou srandy ranec. Podle mě 2 byla ze všech dílů nejslabší a zaslouží si menší uznání, no ale 3 tak ta stojí za to Skvělá návaznost na 1 díl, který byl skvěle propleten a zapleten do dalšího z mnoha příběhů Timona a Pumby ...TO JE DVOJKA (skvělý je taky seriál Hodujeme s Timonem a Pumbou) ...... Jsou zde skvělý seky. Prostě prča je to jeden z nej. animáků. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Ani v jednom díle Lvího krále nezazní, že Timon je surikata. (Winster)
  • Postavičky, které jsou ukázané v závěrečných titulcích, jsou (ne popořadě): Mickey Mouse, kačer Donald, Goofy, Stitch, Pocahontas, Peter Pan, Tinkilinka, Lost Boys, Aladin, Jasmína, džin, Quasimodo, chrlič Hugo, Victor a Lavern, Terk, Balú, Mauglí, Sněhurka a všech sedm trpaslíků, Lady a Tramp, hroch z filmu Fantasia (1940), Kráska a zvíře, čajová konvice paní Potts a hodiny Chip, Dumbo, Flora, Fauna a Merriweather ze Šípkové růženky (1959), Brer Bear, šílený Kloboučník a pan Králík. (HappySmile)

Reklama

Reklama