Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica Rambeauová, ktorá má za úlohu vypátrať inteligentné zbrane, sa stratí. (Disney+)

Recenze (58)

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečně! Na tohle jsem čekal, tohle je to dobré MCU které znám. Seriál se nám pořádně rozjel. Návrat starých sice nepořádně známých postav potěšil. Upřímně už mě nebavilo koukat na Wandin přitroublý svět, bez žádného pořádného příběhu. A proto tato epizodu velice potěšila. Občas byly scény bohužel opět nátáhnuty ale to mi moc nevadilo. 75% ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně otravné sitcomy vystřídala Akta X (osmdesátky anyone?) a mystery linka poskočila prudce vpřed, až mám - snad zavádějící - pocit, že se už tady prozradilo prakticky vše. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ti, co se topili v sitcomech konečně zalapají po dechu. Epizoda skvělá a úvod navazuje dokonalou atmosféru MCU snímků se vším, co k tomu patří. Takže i s jistými scénáristickými berličkami. On si tady totiž S.W.O.R.D. vznikne jen tak lusknutím prstů a všichni dělají, že je tady už minimálně 5-6 let. Doufám, že tohle ještě nějak rozumně vysvětlí, jinak budu celou organizaci brát mnohem méně vážně než bych si přál. Jsem však rád, že tento díl dá takový "flákanec" všem, co si dělali iluze o záhadném včelaři a dalších věcech. Nuže... Vůbec netuším, co se bude dít dál! ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtou epizodu WandaVision vlastně těžko definovat- Na jednu stranu nahlíží na události tří předchozích dílů z trošku jiného úhlu pohledu, na druhou stranu ovšem víceméně odpoví na to, co se to vlastně děje. Pořád sázím na to, že seriál své trumfy nevysypal ani ne po polovině a vše se ještě zásadně zkomplikuje, čtvrté epizodě se ale něco musí nechat- Atmosféru buduje parádně. Úvod, který naváže na závěr událostí Avengers: Endgame a předvede nám jak přesně fungovalo vracení z pětileté dovolené v podobě prachu a zároveň nám slušně uvede jednu z hlavních postav je výborný. Výborně se mu daří vybudovat pocity postavy Monicy Rambeau, která se po 5 letech vrací do reálného světa a zjišťuje, že se mnoho věcí změnilo. Teyonah Parris ve finále zase tolik prostoru nedostane, během prvních 10 minut má ale šanci předvést se a vlastně si myslím, že bude velmi zajímavé sledovat jak se s touto postavou bude nadále pracovat. Z Ant-Man a Wasp se vrací Randall Park jako agent Jimmy Woo a z prvních dvou sólovek Thora naopak Kat Dennings jako Darcy Lewis. Oba si ponechávají své charaktery z předchozích účastí v Marvel Cinematic Universe, zároveň dostávají více prostoru a jsou ve svých úlohách opět strašně fajn. Celkově se téhle epizodě daří skutečně budovat atmosféru a díky vyprávění z druhého ohledu dostaneme pár odpovědí na pár otázek, které nám od prvního dílu provázeli. Pak dojde na finále, kde se opět předvedou dvě věci- Celé to výborně graduje a navíc dokazuje, že je Elizabeth Olsen opravdu dobrá herečka. I přesto, že ona i Vision jsou v rámci této epizody víceméně odvrženi na druhou kolej, finále s nimi opět stojí za to a uvidíme co přinesou následující epizody, kde se pravděpodobně opět alespoň částečně vrátíme k sitcomovému formátu. To, že se tahle epizoda vrací k modernímu zpracování ovšem neznamená, že by byla slabší. Naopak dost možná skvěle funguje jako prostředník mezi první a druhou polovinou tohoto seriálu........... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál razantne mení atmosféru a začína vysvetľovať. Ale iba toľko, aby tých záhad bolo stále ešte dosť a aby sme boli natešení na ďalšiu časť. Síce sa to môže zdať ako presun do tuctového sci-fi, ale keďže je to stále veľmi záhadné a vychádzame z originálneho námetu sitcomu, tak to proste baví a napína na nevydržanie. Povedzme, že táto epizóda najviac atmosférou pripomína prvú polovicu Arival. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kat Dennings je zpět, konečně se dozvídáme víc o tom, co se děje a příběh se začal posouvat. Nemám větší výtku (tedy, až na to, že by mohla být tahle epizoda další). ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tupá epizoda, kde se nám jak retardům 35 minut vysvětluje něco, co lze pochopit po 10 minutách. Tato epizoda slouží jako reality check. A hloupé scénáristické perly jako scénka "přinese mi už někdo to kafe?" jsou k pláči. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi potřebná epizoda. Změna stylu, kupa pomrknutí, vnesení informací do tohoto mixu. Lovci easter eggů se z této epizody pomějí. Navíc jasná ukázka toho, že k pochopení následujících filmů v rámci MCU budete opravdu potřebovat sledovat i seriály, což bude pro některé lidí zásadní problém, když zatím ani Disney+ u nás oficiálně nenajdeme. Tvůrcům to zase poskytuje prostor k prohlubování postav i dějových linek. Myslím si, že jako diváci z toho budeme těžit. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Pozrieme sa bližšie na Moniku, ktorá je mimo sitcomu agentkou Swordu a snaží sa prísť na koreň tomu, čo sa v malebnom mestečku deje za záhady. Prevedenie: Oceňujem že sa konečne dostávame von zo sitcomu a snažíme sa objasniť niekoľko vecí, aby sme si udržali pri obrazovke divákov, ktorých to už pomaly prestávalo baviť. Na druhú stranu venovať celú časť jednej postave, ktorá je navyše evidentne mimo hlavných hrdinov je dosť odvážne. Ale u mňa to zahralo dobre a popravde udržalo ma to pri tomto seriály. 78% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto měl seriál začít. Od první vteřiny to dává smysl, vím na co se dívám a zapadá to do MCU. Oceňuji využití známé postavy z Captain Marvel a  zapojení Kat Dennings (z Thora) a to, že konečně pokládá otázky, jaké mám já od začátku seriálu. Co stále nechápu je proč jsem musel přetrpět tři dlouze retardované epizody (stačila jen jedna - bohatě by stačilo a hlavně fungovalo by to). Stejně jako teď během jedné epizody sledujeme “z venčí” to co jsme “zevnitř” zmateně sledovali (opakuji) tři dlouze retardované epizody. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád za to, že Randall z IKEA Heights dostává kvalitní role. Jinak první epizoda z "reality", kde se snaží sitcomovou premisu logicky vysvětlit. Jojo, je to už celkem obyčejný Marvel a to není proč mě první díly dost bavily. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, jo. Taky si rikam 'no konecne'. Konecne jsme dostali nejake informace, co se deje, konecne jsme dostali nejake vysetrovani a konecne jsme dostali nejake poradne Endgame dopady. Patou hvezdu odebiram za obleceni Dennings. ()

Reklama

Reklama