Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska má mnoho podob a nakonec si najde každého, vzkazuje zimní romantická komedie Šťastný nový rok, jejíž příběh začíná těsně před Vánocemi a končí na Nový rok. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám. Na všechny bez rozdílu ale čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (276)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Z počátku mi to přišlo jako vykradený příběh z filmu PŘIJDE LETOS JEŽÍŠEK? s Abrhámem a Šafránkovou. Protože i tam se několika desítkách letech se chtěl Josef Abrhám sejít se svojí bývalou láskou Libuší Šaránkovou jako zde Bartoška s Vašáryovou. Jenže kromě tohoto jsou tu ještě další příběhy, které měly v kontextu působit jako LÁSKA NEBESKÁ made in Slovakia. Bohužel do slavného britského filmu to má hodně daleko. Spíše mi to celkově připadá jako THE PERFECT KISS, který se tentokrát odehrává v luxusním hotelu ve Vysokých Tatrách a ne v Kanadě. Tak debilně napsaný scénář, podle kterého museli hrát všichni herci, se jen tak nevidí. Je to vyloženě snobský film, který se může líbit jedině zlatokopkám a hvězdám instagramu. Však také jediné vtipné na této "romantické komedii" byla ta influencerka, co kvůli menstruaci nemůže lyžovat, ale rozhodně musí si pořídit fotky na instagram. [3980. hodnocení, 177. komentář, 48%] ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

……áno scenár :hlboká plytčina, humor skôr v náznakoch, herci pre mňa hlavne  J.Bartoška a E.Vášaryová (aj keď nemali až tak čo hrať)....ale atmosféra Vianoc ,zasneženého Štrbského plesa, snaha ukazať dobro a happy end....na našu slovenskú filmovú mizériu skôr nadpriemer.  P.S. v Čechách, že to bolo predabované ????? to čo  to nás čaká i predabovanie napr. komédie  S Tebou mne baví svět ? - kedysi sa na konci oficiálnych listov písalo: Svetu mier  - teraz mi to pripadá skôr ,že.... svetu jebe..... ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Česko/Slovenský vánoční film, který ani není filmem, ale neustále do očí bijícím product placementem. Film prakticky nemá pevný příběh, vše je přizpůsobeno tomu, aby parta postav jela do nejluxusnějšího hotelu ve Vysokých Tatrách (neřeší se, kde na to vzali) chodili na nákupy do nejdražších obchodů s oblečením (opět nevíme, kde na to vzali) a aby hlavní hrdinka potkala může svých snů, který je náhodou tajným miliardářem a vozí v kufru auta kytaru na kterou brnká klasiku od Johna Lennona. Výjimečně se nejedná o typicky trapný pokus o českou zimní komedii, (zdravíme Špindl) kde by divákovi bylo za herce stydno, pořád se ale jedná o zbytečný a nudný film, který není vánočním filmem, romancí a už vůbec ne komedií. Mrzí mě, že v českých kotlinách neexistují profese jako je scénárista nebo dramaturg. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Ty krávo, těch šedesát a něco mě dost vyráží dech. Nebýt toho, že jsem se párkrát zasmál nad úplnou debilitou toho všeho, byl by to odpad. Přemýšlel jsem, v čem vlastně spočívá romantika toho filmu - v tom, že většina postav se chová nelogicky a infantilně? V tom, že většina situací se vyřeší jen tím, že se dvě postavy potkají, zapomenou na to, že byly ještě před několika minutami v nějaké konfliktní situaci a jede se dál? Popřípadě, že k téhle situaci nedojde vůbec? Jediný správce hotelu v podání Jakuba Prachaře předvedl něco, čemu se dá říkat vývoj, sice primitivní, ale byl bohužel jen jeden. Romantickou linkou by se dala nazvat ta s Vašáryovou a Bartoškou, problém je, že první z postav jen vypráví a ta druhá chodí a hledá, takže se ke slovu (jedné větě) dostanou až na konci filmu. Díval jsem se, že Jakub Kroner je mladý slovenský talent, natočil pár celkem dobrých kraťasů a jednu téměř generační věc ze současného Slovenska, ale tohle je příšerný. Technicky dobré, nechápu, jak na takovýhle "příběh" získali tolik známých herců. Scénáristou snímku byla snad režisérova sestra, manželka (??), která asi hlavně by si měla příště rozmyslet, který scénář se natočí a zda za něco takového vůbec chtít peníze. 10%. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý síce nenadchne, ale ani neurazí. Ktorý sa až moc snaží mať cool atmosféru. Niektoré hlášky celkom vydarené, niektoré scény úplne prepálené, ale naozajstní herci to stihnú zachrániť. Zdobia sa medovníčky, aj vianočné stromčeky, spievajú sa koledy, aj snehu je kopec ... čo viac treba na vianočnú oddychovku? nič ... len svetre s nórskym vzorom mi chýbali. 2,5* ()

Galerie (39)

Zajímavosti (8)

  • Film se odehrává ve Vysokých Tatrách, v Grand Hotelu Kempinski u Štrbského plesa. (Popinodan)
  • V původní slovenské verzi mluví Hana (Táňa Pauhofová) a Bára (Zuzana Norisová) svým mateřským jazykem, tedy slovenštinou, kdežto do české verze herečky samy sebe předabovaly do češtiny. (rublik05)
  • Do role Štefana byl původně obsazen Štefan Kvietik, ten však nakonec od projektu odstoupil a byl nahrazen Jiřím Bartoškou. Právě kvůli Kvietikovu obsazení se k projektu přidala Emília Vášáryová, která se s ním především během 70. let potkávala na televizních obrazovkách i divadelních prknech, kde spolu často tvořili pár. (jezurka42)

Reklama

Reklama