Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá. (HonzysKISS)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (338)

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Asi úplne nerozumiem komentárom typu povinná jazda pre fanúšikov a tak ďalej. BB movie ja skutočne nostalgickou bodkou, tak ako mnohí spomínajú. Problémom však je, že nie je ničím viac. Skutočne sme potrebovali vedieť ako to dopadne s Pinkmanom ? Pri flashbackoch sujet rozbíja fabulu a skutočne poteší, či rozosmeje iba pár scén. Napriek svojej nesamostatnosti a všetkému vyššie spomenutému je BB movie filmom ktorý (fanúšika seriálu) nenudí. Jedná sa tak viac-menej o priemerný film, zadosťučinenie pre divákov zbožňujúcich doslovnosť a SPOILER: ( h...y-e..y) ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

8/10. - El Camino je fajn, davám tomu 4/5 kdybych tomu dal 5 asi bych to nadhodnocoval. ten film není samo o sobě špatnej, ta tvůrčí vize Vince Giliagana je tam hrozně vidět a znát, film vás dobře obeznámí kde jste co se děje, vlastně vysvětluje a ukazuje co se dělo s Jessem po konci Br Ba, dobře zakončuje Jesseho story ale jinak to není nic z čeho bych si sedal na prdel, ani nevím co mi tam výslovně vadilo, možná beru v potaz to tempo nějaký sekvence se třeba až moc táhli mohli to udělat líp, třeba ten Todd mě tam absolutně nezajímal a mohli tam místo toho dát něco jinýho. Ale dobře ukazovali ty flasbacky Jesseho trauma. Líbí se mi jak je film zpracovaný po produkční stránce. Scénář a režie ne třeba, ale to již sem zmínil. Líbilo se mi, že jsou zde i postavy ze seriálu a to dávám filmu jako kredit. A taky Jesse je moje nejoblíbenější postava Breaking Bad 😅 ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Sám osobě je film solidní, dobrá atmosféra, Jesse je drsňák a i když El Camino Perníkovýho tátu nějak zásadně nerozšiřuje a spíš je to taková nalepenina na závěr seriálu, tak pro fanoušky minimálně fajn návrat. Ale sledovat Jesseho Plemonse ve flashbacích situovaných do doby seriálu, kde byl mladíček a teď je z něj starej buřt s milanem, je fakt lehce kontroverzní a navíc děsně chybí Walt a modrej perník, abych byl ochoten to připojit k seriálu. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Dokonalá labutí píseň legendárního seriálu, v níž El Camino začíná přesně tam, kde "Breaking Bad" před sedmi lety skončil. Díky práci maskérů, kulisáků a lokacím tedy máte pocit, že se čas na oněch sedm let zcela zastavil, aby pak následně mohl pokračovat dále díky režisérovi Vince Gilliganovi a jeho vizi. Celý snímek je prodchnut atmosférou tolik známou ze seriálu, že každý malý "easter egg" ve Vás bude probouzet euforii a chuť se na "malé perníkové dobrodružství" Jesseho a Walta kouknout znovu. Ve finále tedy dostaneme skvěle napsaný epilog, který nezasvěceným neřekne vůbec nic, nicméně k fanouškům bude promlouvat díky celistvému příběhu a známým postavám, jejichž osudy se zde završují způsobem, jaký jsem si před sedmi lety jen těžko dokázal představit. Tohle se zkrátka moc, moc povedlo. Výborná práce! (Netflix) „I was thinking about that thing you said about the universe. Going where the universe takes you? Right on. It's a cool philosophy.“ ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět, že druhá hlavní postava Jesse dostala nějaké rozuzlení, ale je to zbytečně dlouhé a nudné ždímání jinak skvělého seriálu. To co se dřív vlezlo do 50 minut seriálu, je v tom "filmu" uměle nataženo na 122 minut. Celkově stojí za zmínku pouze jedna scéna skoro na konci a to je velmi málo, abychom si nějak zapamatovali tento "film". ()

Galerie (34)

Zajímavosti (25)

  • První verze filmu měla tři hodiny. (LUKICKK)
  • V úvodu filmu je na některých záběrech vidět restaurace Twisters. Právě tato restaurace byla v původním seriálu použita jako restaurace Los Pollos Hermanos. (Punisher)
  • Ve filmu se objeví i postava ochranky (David Mattey) ze seriálu Volejte Saulovi (od r. 2015), která se během epizody Pimento (2015) ucházela o práci ozbrojeného doprovodu Daniela Wormalda (Mark Proksch). Ve filmu potom ztvární roli řidiče escortního servisu. (LucasAbelle)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama