Reklama

Reklama

Univerzální voják: Zpět v akci

  • USA Universal Soldier: The Return (více)
Trailer

VOD (1)

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízení bojové jednotky používá supercomputer S.E.T.H. Nečekané problémy se zdánlivě dokonalou technologií nastanou ve chvíli, kdy se kontrolní počítač postaví proti svým lidským tvůrcům a jako osobní stráž použije neporazitelné univerzální vojáky. Zrádný S.E.T.H. tuší, že největší problémy bude mít s ostříleným veteránem Deverauxem a aby ho předem zpacifikoval, organizuje únos jeho dcery. Tím se ale dopouští sebevražedné chyby, protože Luc udělá všechno pro to, aby nemyslícím vrahounům natrhl triko i slezinu, zpacifikoval vzpurný počítač a zachránil Hilary. Akce může začít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

MM11 

všechny recenze uživatele

Já jsem asi diametrálně odlišný divák, ale docela se mi to líbilo. Když pominu pár kravin, které musel scénárista "dovyřešit" aby to dávalo smysl, tak jako jednoduší film s tím problém nemám. Po absolvování druhého vojáka se na film strhly zničující recenze a dodnes jsem nepochopil proč. Viděl jsem i napodruhé, pravda má to chyb jak máku, ale existuje dvanáct tuctů horších filmů... ()

Axident odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dočkal a mohu vysolit svůj první "odpad!". Obvykle si vybírám filmy, které se mi budou, jak mám důvod se domnívat, líbit. Tenhle kinematografický skvost na mě vykoukl v pzdních hodinách na naší báječné TV Nova a nejméně 20 minut jsem od něj nedokázal odtrhnout oči, nevěda, že tenhle "vypiplaný" druhý díl už devět let existuje. Jean-Claude je fascinující, jeho "do "O"" chůze je maximální, dialogy "vypilované" a scénář, nenacházím slov. Existuje mnoho filmových žánrů, ale tohle zaslouží vlastní šuflíček, opravdu se totiž jedná o maximálně "dotaženou" věc. Alespoň pár minut stojí za to vidět - to se totiž hned tak nevidí :o) Já vydržel asi dvacet, až do okamžiku, kdy se Van Damme dokolíbá svou kachní chůzí do ložnice své rozkošné dcerušky a řce: "chceš si promluvit, broučku? -proč musela zemřít maminka, tatínku? musíme věřit, že Bůh měl dobrý důvod si ji vzít k sobě, spinkej, zlato." Načež se odebere do obýváku a usne, svírajíc rodinný portrét s ženuškoua dcerou, ještě v dobách životnosti, na své supermanovské hrudi, aby se mohl na druhý den (zřejmě, tak daleko mé masochistické sklony nesahaly) vydat znovu na tažení proti univerzálním vojákům, vymknutým kontrole. Vow! ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Chápem všetkých, ktorí tento film považujú za odpad, ale ako Van Dammov doživotný fanúšik (kvôli pozeraniu jeho posledných filmov asi budem mať doživotnú traumu, ale unesiem to) musím tento film hodnotiť vyšším počtom hviezdičiek, pretože keď to porovnám napríklad s jeho Infernom, tak toto je Oscarový kúsok... :-) ()

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Počítač Set se zblázní, zmobilizuje univerzální vojáky (oživení mrtví vojáci bez emocí), a snaží se získat kód, který má jenom Van Damme, a bez kterého bude brzy vypnut. Naprosto, ale opravdu NAPROSTO nezáživný děj. Béčko, céčkokdo ví, co to vlastně je. Zábava žádná – špatná akce, scénář, herci Stejně jako ve filmu nebylo nic, co by mě zaujalo, ani ta nejmenší drobnost, ani na těchto řádcích nenajdete nic zajímavého. Jen plácání na téma paskvilnosti druhého Univerzálního vojáka. Než ztrácet čas jeho sledováním, lepší se mu obloukem vyhnout!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ani atmosférou a ani akciou, sa to k Emmerichovmu prelomovému snímku vôbec nepodobá. Má to niekoľko dobre naaranžovaných explózií, ale stále to pôsobí ako VHSkové béčko ( a to snímok nemal zanedbateľný rozpočet ). Žán už v tej dobe opúšťal kiná a sťahoval sa do východnej Európy, kde natočil mnoho svojich ďalších majstrštykov. Toto, je jeho labutia pieseň. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno