Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco ve vzduchu visí cosi zlověstného, Claude odjíždí za svým bratrem Sealem do Tennessee a Holly, Ralph, Yunis i Andy jej následují v naději, že se jim podaří setřást temnou sílu a zabránit jí tak v dalším zabíjení. Mezitím se rodině, která přijela navštívit místní festival, jen o vlásek podaří uniknout nebezpečnému setkání. (HBO Europe)

(více)

Recenze (22)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedem dielov s vybornym temnym mystery pribehom, v napati a dusnej atmosfere a potom pride s bliziacim sa zaverom takyto "uvolnovak"? Chapem, ze par vtipkov na ceste, pri tom, ako sa uberaju po stopach neznamej entity pomoze psychike, avsak cakal som menej takych momentov, hoci v mestecku je nejaky event. Prave teraz pred finale, ktore vsetci v napati ocakavame, by som tuto cast urobil primarne o gradacii a hre nervov. To ma trosku rozladilo. Stale urcite nadpriemerny diel, avsak nechapem tu "nohu z plynu". Do haja, teraz sa nam mal zatajovat dych. Dufam, ze sa to v dalsej casti napravi. Pri tak kvalitnom seriali si to rozhodne zasluzime. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak nechápu, proč se dívá někdo, kdo je už několikátý díl otrávený z toho, že kniha není zfilmována slovo od slova, nebo někdo, kdo se už více jak od poloviny nudí. To je přeci ztráta času. Mně se líbí ono pozvolné stoupající napětí, sakra, je to psychologický příběh a ne nějaká akční divočina. Mám pocit, že uspěchaná doba mnohým nedovoluje vychutnat si pomalejší tempo, což je škoda. ONO už je ale zatraceně blízko. A i když se krmí, má stále větší hlad... Za posledních deset minut dám hvězdu navíc. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve chvíli kdy seriál upadal a i když právě tempo začínalo být trochu otravné, tak přišel tento díl, který opět vrací vše na vrchol. Spokojenost je slabé slovo, opět napětí i atmosféra naprosto fantastický. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne mi predchádzajúce dve-tri pomalšie a mystickejšie epizódy pripadali zaujímavejšie, ako definitívne odkrytie kariet v časti číslo 8. Takže sa dočkáme už explicitných fantasy-hororových-nadprirodzených "kingovských" scén a fantázia diváka tak dostáva, aspoň zatiaľ, dovolenku. Išlo ale najmä o nové rozmiestnenie figúrok na šachovnici, takže túto epizódu beriem ako predohru k finále a snáď zaujímavejším udalostiam. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holly navrhne aby sa vybrali do domu Claudea Boltona a poskytli mu tak alibi keďže ona jediná tuší že El Coco sa chystá k ďašiemu útoku. Na ten sa odhodlá Outsider práve pri festivale ktorý sa koná v jaskynnom komplexe v Tennessee...síce tvorcovia trochu ozrejmili fakt prečo koná El Coco tak ako koná, ale opäť to nedáva v porovnaní s knihou logiku. Tam sa Outsider prikrmoval zúfalstvom ľudí zavalených v opustenej jaskyni, kde aj hybernoval. V seriály sa rozhodne uniesť dieťa uprostred festivalu a ani mu len nenapadne zaútočiť v jaskyniach, Jack Hoskins má loveckú pušku a na obrovskú smolu zastrelí človeka z rakovinou ktorá El Coca príliš nenasýti. Pre mňa ako fanúšika knihy je to opäť obrovské sklamanie, pretože El Coco opäť kohosi poškriabal (otca rodinky) a už tých ľudí v seriály vymenil toľko že pri takejto spotrebe ľudí by vyvraždil celú planétu za niekoľko rokov a pri tom je v knihe tvorom tak starým, že si už ani nepamätá ako dlho je na svete. Celkovo bol záver v knihe skvelý, Holly nakoniec Outsidera dostala povestným ponožkovým obuškom, ktorým sa jej podarilo zastaviť aj Pána Mercedes Bradyho Hartsfielda, uvidíme ako si s Outsiderom poradí v tomto seriály. Ale, politická korektnosť nadovšetko, Claude teda nie je mexický prisťahovalec a fanúšikovia seriálu sú pripravený o skvelé rozhovory medzi jeho matkou a Holly, namiesto toho dostali v tejto epizóde pár zvukov počas ktorých sa kŕmil a trošku napätia a dobrej hudby pri jeho pokuse uniesť dieťa. Opäť musím konštatovať že sa jedná o nezvládnuté spracovanie novely z pera Stephena Kinga...dodatok pre užívateľa darkrobyk evidentne to nie je jediná vec ktorú vo svojom živote nechápeš. Pritom riešenie je prozaické, pozerám to preto aby som vedel ako strašne sa dá niečo skvelé pokaziť. Keďže však patríš k ľuďom, ktorý poznajú iba svoj vlastný názor a nesprávny názor viac k tomu nemám čo dodať. Konanie El Coca v seriály nemá žiadnu logiku ale Tebe to evidentne nevadí. Celkovo žijeme v dobe, keď vyjadrenie iného názoru znamená okamžitý útok niekoho kto Vás nielen nepozná, ale nedokáže prejaviť ani najmenší rešpekt voči tomu že aj iný človek môže vyjadriť svoj názor. Je zaujímavé, že tieto útoky na moje komentáre sú práve pri tomto seriály. Ani zďaleka dej seriálu neporovnávam s knihou DOSLOVA pretože tých chýb by tu bolo spomenutých podstatne viac, spomínam iba tie ktoré úplne zmenili príbeh podľa ktorého sú natočené. Nuž milý moji zakomplexovaní priatelia požiadajte správcu databázy aby odstraňoval komentáre ktoré sa nezhodujú s Vašimi názormi a všetci sa budme tešiť zo zmysluplných komentárov typu fakt pecka, to nemá chybu a podobných... ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těch pár civilních a vtipných dialogů v autě bohužel nestačí na záchranu tohoto (z počátku slibně rozjetýho) unaveného a naprosto nezáživně vyhlížejícího seriálu. Jestli poslední dva díly nenakopnou seriál to nervydrásajících výšin, obávám se, že tady mám seriálové zklamání dekády. Takhle fakt ne. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechte diváka hladovět u několika bezobsažných dílů a uvidíte, s jakou chutí se pak zakousne do syrovýho jelena. Konečně se tady zase něco začíná dít, smyčka se utahuje, nenechte si ho z ní vyklouznout, do druhé sérky už se mi nechce. ()

Kienast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

YES!, po dílech kdy se přešlapávalo na místě tu máme posun a návrat na vrchol! Opět se tedy dlouho cestovalo někam, ale dialogy mě bavily a hlavně když se tam dorazilo stálo to za to. Scéna z festivalu podbarvená znepokojující hudbou naprosto geniální. A jde se do finále .... 9/10 ()

zdenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tady jde v podstatě o to, jestli se dokážete naladit na takový malý žánrový kotrmelec. Mně to moc nejde, asi i proto, že jsem nevěděl o zápletce zhola nic předem. Lidi tady mají extázi, když po hodině tahanic na konci žere borec jelena, ale mně toto po atmosférických bombách z prvních dílů přijde jako cesta do hrobu. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se v tomhle díle dostáváme téměř k vrcholu, tak atmosféra se moc nepovedla. Konec byl spíše úsměvný v rámci komedie, vytratila se hudba, která dominovala. Prostě špatný tah. Konečně Ralph uvěří, konečně vidíme El kuka, konečně máme jistotu teorie, ale v tomhle podání to bylo jak v parodii. Škoda. Příběhově super, atmosféra horší, ale stále to je na solidní 4* ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nedá se nic dělat - postavou Holly pro mne ten seriál úplně zabili, leze mi tak na nervy, že jsem to skoro nedokoukal. No a taky je to - ve srovnání třeba se Stranger Things - strašně utahaný. Možná že kdybych předtím nečetl tu zatraceně dobrou knížku ..... jenže četl no ()

DarweyD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kruh se uzavírá. Po dlouhém sledování honu na lovce se konečně přibližujeme k jeho dopadení, ale ještě před koncem se budou určitě dít zajímavé věci. Knihu jsem nečetl, každopádně bych se rád zarazil nad totálním hejtem tady v komentářích, sice se nejedná o absolutně převratný seriál, ale kvalita jako celek je objektivně prostě výborná, Kamera je dechberoucí, záběry který konkuruje všem dnešním seriálům, herecký výkony jsou uvěřitelný a probouzejí emoce, vyprávění je parádní, každá scéna dává smysl, a nezdá se být nijak nevíc, či náhodná. Fakt se nestačim divit jakoby jak je dnešní svět v extrému. Když vydáte sračku jako zaklínače, každej jí hltá s hubou dokořán, že se prej jedná o jeden z nejlepších seriálů na netflixu (ani za tisíc let ne). A pak nečekaně dostaneme tohle super mega zajímavý a dechberoucí krimi-fantasy. A banda nějakejch pseudo elitářů si stěžuje, že se tam hovno děje, že nemá tušení co se děje, a že to je uplná sračka. Tak prosím se dvakrát zamyslete nad tim co ste zrovna viděli než začnete vrhat hodnocení odpad ke každýmu dílu. Myslim si, že Outsider si absolutně žádnej hejt nezaslouží, jedná se minimálně o skvěle vypadající a skvěle zahraný dílo. ()

FOndra

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už druhý díl, který by se dal nacpat do deseti minut. Pokud není matroš, proč to nemá šest dílů místo deseti? Snad žádnému seriálu ještě nespadlo takhle tempo. Přitom první dva díly vypadaly na událost roku :( ()

Reklama

Reklama