Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele IvcaSammet k tomuto seriálu (5)

The Undoing (2020) (E01) 

Rozjezd o ničem, strašně pomalý a navíc s hodně zvláštní atmosférou - a to ne v dobrém slova smyslu. Velmi podivné chování Eleny ve mě nevzbudilo žádnou zvědavost, právě naopak. Závěr ale o hodně lepší, i když nebýt Nicole a Hugha, nevím, jestli bych to do konce vydržela. ()

The Missing (2020) (E02) 

O něco lepší než předchozí epizoda, ale i přesto si stále nemůžu zvyknout na tu zvláštní atmosféru. Navíc mě pěkně otrávily ty neustálé halucinace, normální člověk by si myslel, že ty psychologové nemají? Ale dobře no, pořád tomu dávám šanci. Tři a půl hvězdičky. ()

Do No Harm (2020) (E03) 

Znovu tři půl hvězdičky. Sice se příběh slibně vyvíjí, bohužel se mi ale vůbec nelíbí celkový přístup Grace. Řekla bych, že po psychologické stránce to hodně pokulhává. Alespoň tedy z mého pohledu určitě. ()

See No Evil (2020) (E04) 

Naprosto zbytečný "filler" ... Chování všech postav je úplně mimo mísu a řešení vztahů je sice důležité pro vztahovou linku, mě ale úplně nezajímá. Je pravda, že nevím, jak bych se v podobné situaci zachovala já, ale takto by to určitě nebylo. Hvězdička a půl za skvělou Nicole a Hugha. ()

Trial by Fury (2020) (E05) 

Konečně zajímavá epizoda. Závěr jsem sice tak trochu nějak čekala a scén, které mě nebyvily nebo mě nesedly, tam bylo taky hodně, ve finále to ale zatím byla nejlepší epizoa seriálu. ()

Reklama

Reklama