Reklama

Reklama

Outer Banks

(seriál)
  • USA Outer Banks
Trailer
Akční / Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2020–2024), 32 h 50 min (Minutáž: 42–79 min)

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madelyn Cline, Charles Esten, Drew Starkey, Caroline Arapoglou, Cullen Moss, Jonathan Daviss, Terence Rosemore, Rudy Pankow, Chase Stokes, Madison Bailey (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (51)

riza-do 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovské netflixové překvapení! Ač se mi zprvu vůbec nechtělo rozkoukávat dramatický seriál se skoro hodinovými díly (většinou se takové seriály strašně táhnou), tohle je rozhodně pecka. Postavy jsou zajímavé, zábavné, skvěle napsané, příběh o hledání pokladů je poutavý. V prostředí značně neokoukaném se pořád něco děje. ()

etienne 

všechny recenze uživatele

pozor, text obsahuje spojlery. Ak by to bola nejaká počítačová hra, tak nedbám, takú adventúru by som si kľudne rád zahral, hľadať stroskotanú loď a zlato na jej palube, avšak hra to nie je, je to len seriál, v ktorom partička 4 mladých pátračov narazí, okrem zlata aj na skorumpované súdy a policajtov. Bola by to možno aj celkom fajn zábava a dobré pokukaníčko, avšak scénar má viac dier ako moje sitko na špagety, policajti sú neschopnejší, než tí naši, to už je čo povedať, hlavní hrdina John B. ako keby vypadol z katalógu spodnej bielizne, jeho účes drží, aj keby si umyl vlasy vo vedierku s hnojom, samozrejme, že nechýbajú keci typu, už nie je dosť času, musíš už ísť, ale tak na emotívne rečnenie, nekonečné objatia, vyznania sa čas vždy nájde. 34 % ()

Reklama

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Upřímně, Outer Banks až příliš hřeší na to, že cílí na mladší publikum. Záleží tak jen na vás, jestli (případně do jaké míry či jak dlouho) budete ochotni přehlížet či tolerovat, kolikrát příběh spoléhá na absolutní náhody, šťastná setkání či rovnou zásah deus ex machiny. V tomhle jde seriál daleko za hranici scenáristické lenosti a dle závěru druhé série to nevypadá na brzké zlepšení. V čem naopak seriál boduje, je rozhodně překrásné prostředí Severní… tedy vlastně Jižní Karolíny, sympatičtí hlavní hrdinové a především samotná zápletka o hledání pokladu. Ačkoliv jsou tedy počínání a schopnosti postav velmi často přitažené za vlasy, hledají poklad - existuje snad lepší zápletka? Výhodou je také to, že už po prvním díle bezpečně poznáte, jestli tohle dobrodružství bude pro vás nebo ne. 70% ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Říka se mi to těžko, ale je mi to jedno jak je to z realičností. Já si prostě skupinu plebsáků užíval od první minuty. To jak drží při sobě, nebo jak se do svých plánů pouští po hlavě, jak si musejí vše promyslet. Akční jízda je zde veliká, až tak, že jsem rád když nějaký díl je pohodový. Nebudu a ani nemám chuť řešit, jak můžou sedmnáctiletí zvládnou tolik věcí a ze všeho se dostat. Já se fakt bavil až na tolik, že jenom při čtení názvu Outer Banks, mě zavalí vlna pohody. Kdyby se mě někdo zeptal, jestli jsem plebs nebo šlechta, tak odpověď je jasná. Patřím do Nové šlechty. Pozitiva: Je fakt málo seriálů, možná je toto jediný, kde teenageři neřeší kraviny na sociálních sítích, ale řeší život a mobil vytahují jen aby si zavolali, možná napsali zprávu, možná ani to ne. Negativa: Sedmnáctiletí co zvládnou vše jak dospělí. ()

Pekyno 

všechny recenze uživatele

. Už po druhej alebo tretej epizóde ma to značne chytilo, hlavne kvôli sympatickým postavám, lokalitám, ale aj príbehu, ktorý sa môže zdať, že je čisto pubertálna záležitosť ale nie je tomu úplne tak. Outer Banks je dobrodružstvo a oddychová jazda ktorú som si počas pár dlhých letných večerov maximálne užil. Áno, definitívne tam sú klišé scény, nelogické úsudky hlavných postáv, či niekedy natiahnuté dlhé dialógy. V konečnom dôsledku mi to zasa až tak neprekážalo. Ako ľahká, nenáročná oddychovka super :)) ()

Galerie (655)

Zajímavosti (25)

  • Loď Merchant Royal byla skutečná a na její palubě se skutečně nacházelo zlato, stříbro a další cennosti. (RanuncuL)
  • Jonathan Daviss prezradil, že herci často boli natáčaní mimo scénu bez ich vedomia, aby sa zachytilo ich priateľstvo, ktoré je reálne aj mimo pľacu. Niektoré tieto zábery sa potom zakomponovali do seriálu. (Arsenal83)
  • Madelyn Cline a Chase Stokes se na natáčení sblížili a začali spolu chodit. Oficiálně svůj vztah oznámili v červnu 2020. Avšak v říjnu 2021 se pár rozešel. (wesi96)

Reklama

Reklama