Reklama

Reklama

Zámek a klíč

(seriál)
  • USA Locke & Key
Trailer 1
USA, (2020–2022), 21 h 31 min (Minutáž: 34–57 min)

Předloha:

Joe Hill (komiks)

Hrají:

Kevin Alves, Thomas Mitchell Barnet, Coby Bird, Asha Ashanti, Laysla De Oliveira, Griffin Gluck, Eric Graise, Connor Jessup, Emilia Jones, Hallea Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Otec tří dětí je zavražděn. Sourozenci se tak nastěhují do domu, který je plný klíčů proměňujících realitu. (Netflix)

Recenze uživatele IvcaSammet k tomuto seriálu (5)

Vítejte v Mathesonu (2020) (S01E01) 

Ježíši Kriste, to musí mít všichni u Netflixu halucinace? ... Dobře, čtyři hvězdičky. Začátek luxusní, má to ale nějak moc zbytečné omáčky. Doufám, že další díly budou lepší. Závěr super. ()

Léčka (2020) (S01E02) 

Tak nějak nevím, příběh se sice zajímavě vyvíjí, občas jsou tam ale tak neuvěřitelné WTF momenty, že vlastně netuším, co si o tom mám myslet. Horší než první díl to ale nebylo, takže čtyři. ()

Hrátky v hlavě (2020) (S01E03) 

Děj se konečně začíná vyvíjet slibně, na pět hvězdiček je tam ale pořád moc omáčky. Zatím asi nejlepší díl. Čtyři a půl. ()

Pánové klíčů (2020) (S01E04) 

Ze začátku zase hodně omáčky, ale závěr luxusní. Romantické linky nijak zvlášť nemusím, ale pořád je to ve finále něčím originální. Proto čtyři hvězdičky. ()

Rodokmen (2020) (S01E05) 

Znovu čtyři hvězdičky. Vývoj děje super, ale pořád je tam ta omáčka, která mi nesedí. Děj okolo skříňky byl výborný, občas bych si taky přála, abych takovou měla, obzvlášť na střední škole. Romantické dějové linky mě ale přestávají bavit, stejně jako chování Kinsey. Další klíč a závěr epizody super. ()

Reklama

Reklama