Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Sherman Klump je geniální, ale také nemotorný a obézní muž. Ve snaze získat srdce své milované kolegyně Denise vytvořil své druhé já, užvaněného samolibého elegána Buddyho, který je jeho pravým opakem. A protože se ho Buddy snaží ovládat, rozhodl se pro jeho likvidaci. Když Sherman dokončí další ze svých vynálezů, pozve Denise do restaurace, kde jeho svérázná a stejně obézní rodina oslavuje otcův odchod do důchodu. Přes veškerou snahu zamilovaný profesor nedokáže jasně vyjádřit své city, a když se o to pokusí, jeho snahu zmaří Buddy. Sherman toho má dost a chce se Buddyho zbavit jednou provždy. Mezitím v laboratoři pes Buster rozbije lahvičku a z rozlité tekutiny vysublimuje Buddy. Ten brzy zjistí, že Sherman dostal výhodnou nabídku na svůj vynález omlazovacího elixíru, chce po něm finanční podíl a také udělá vše, aby získal Denise. Jenže do tekutiny, ze které vysublimoval, spadl psí chlup, a proto má nutkání chovat se občas jako pes. A to jeho budoucí plány dost komplikuje. (TV Nova)

(více)

Diskuze

blackbriar

blackbriar (hodnocení, recenze)

Kam až dokáže herec klesnout. A tohle mi má připadat vtipné. Mně je spíš .... nevolno.

KHkomiks

KHkomiks (hodnocení, recenze)

Nejsem sice rasista, ale filmy, kde vystupujou jenom černoši jsou většinou sračkoidní komedie. Hlavně mám na mysli filmy s Martinem Lawrencem a Eddiem Murphym...to jsou fakt debilní herci. Jinak mám rád Forresta Whitakera a Samuela L. Jacksona.

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

Hmm, myslím si, že většina lidí jsou ovce. Nechají se strhnout ostatními ke špatnému hodnocení. Netvrdím, že se jednalo o něco excelentního, nicméně viděl jsem řadu podobných i horších amerických komedií s hodnocením kolem 40 až 50%. Ale co už, to je věc názoru každého soudruha :-)

smaik

smaik (hodnocení, recenze)

největší trapárna akou jsem kdy viděl - vlastně ani jsem se na to nedodival:) shit

 (hodnocení, recenze)

Tak na tento film opravdu nezapomenu!Vynikající Eddie Murphy,bezchybné masky,suprová hudba,mimořádně vynikající pokračování jedničky,a hlavní je že po celou dobu této jedné z nejlepších komediích jsem se královsky bavil,málem jsem se potrhal smíchy!Nechápu jak se to těmhle lidem vůbec nelíbí,buď to neviděli a hodnotějí to jako všichni,nebo mají hrozné předsudky k Eddiemu.Když si těch hodnoceních nebudete všímat,královsky se budete bavit jako já!Tomuto filmu dávám:95%

jonatanek

jonatanek (hodnocení, recenze)

Tenhle film je dejme tomu jen nějáký skrat nebo výpade režiseéra Pera Segala protože jiné filmy má fakt dobré a povedené jako třeba Trestná lavice...tenhle film se nedá hodnotit jinak než odpad protože až na herecké obsazení je to šílené souhlasím s POMO s tím nevkusným extrémním grgáním a prděním.

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

V slovenskej verzii daboval celu svoju rodinu jeden clovek - ten isty, co hlavneho "hrdinu" - humus, ale zvladol to - jedine pozitivum filmu - Pavol Topoľský

Reklama

Reklama