Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Ze světa zvířat (ročník 2019).¬         Tvůrci se nedovedli vypořádati s tak obtížným, náročným námětem jakým je mutace pavouka do obřích rozměrů kdesi v jihoamerické jungli. Místo aby svou pozornost upnuli k aspektům biosofickým, zaměřili ji na podprsenky účastnic expedice. Triková složka je zvláště zajímavá — nejde totiž o umělé výtvory, alébrž o zvětšení opravdických živých tvorů, často ani ne pavoukovců, takže tu jde o podvod na divákovi, který oprávněně očekává zručnou počítačovou anymaci. Hororový prvek byl dobrý (pouť chodbou pavouka; setkání účastnice se svým zmizelým bratrem — "Tvrdě a naplno, Loren", načež se bratr proměňuje v určitý druh pavouka; sežrání černocha právě vylíhnutým pavoukem), ale objevil se až ke konci filmu. Pavouci také zajímavě hýkali, dočista jako osli.¬                 Moje vysoce záporné hodnocení ovlivnilo několik věcí. Tak už zmíněný anymační podvod; dále nijaké poprsí jak bělošských, tak i indiánské účastnice expedice; a také to, že byl sežrán pouze černoch, zatímco ostatní rasy přežili až do samého konce. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, jak jsem mohl na tenhle brakový klenot z mé sbírky trafikových DVDček zapomenout. Arachnid je totiž vzorové béčko jak se patří - mimozemští pavoučí mutanti, tropická džungle, stateční muži, krásné ženy, a spousta rozkošně nechutných scén. Můj důkladně propláchnutý mozek si spokojeně přede v hladině alfa, v téměř buddhovském rozpoložení se ukládám ke spánku a doufám, že v noci se mi bude zdát třeba o válečnické zdravotnici Susan, kterou neohroženě bráním mačetou před zákeřným obřím pavoukem, nebo ji vysekávám z jeho odporných pavučin, nebo... nebo tak podobně. ()

Reklama

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Pavouci obřích rozměrů? To už to několikrát bylo. Proto Arachnid ničím novým nezaujme. Slabé herecké výkony nejsou to nejhorší. Špatná práce animátorů vytvořit skvělého zabijáka byla tím nejhorším. Nehledě na to, že je i špatně pojata. Džungle? To od začátku smrdí smrtí. Režisér Jack Sholder to tentokrát úplně pos*al. Diváky v mladém věku to může zaujmout, ba dokonce i vyděsit. Mně to také před 10 ti lety vyděsilo a bavilo, ale dnes už se na to dívám pouze z hlediska špatné a odfláknuté práce. ()

AltairAhad 

všechny recenze uživatele

A já jsem za to ještě utratila peníze na DVD s tím, že i když jsem silný arachnofobik, tak zkusím, co to se mnou udělá. Měla jsem pocit, že vyhodím televizi s přehrávačem z okna. Lepšího pavouka bych uplácala i z hlíny. To byl prostě děs! Vážně. Já ani nevím proč tomu vlastně ještě dávám hvězdu. Herecké výkony hrůza, pavouk(pavouci) - celou dobu jsem na nějakého čekala... S bídou * ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Velice komický kousek. Komika je samozřejmě nechtěná. Snad nebudu spoilerovat, když vyzradím jednu scénu, která se odehraje hned na začátku. Takže: Co tam proboha dělal ten mimozemšťan nebo co to bylo? Jinak axik nemá pravdu. Klíšťata film zachraňují od úplného odpadu. Všechny souboje s pavoukem vypadají jako kultovní scéna souboje s chobotnicí z Bride of the Monster a to jsem ještě celkem benevolentní. Ještě jedna věc stojí za zmínku a to, že prsatá blondýnka, která se v tomto filmu samozřejmě musí vyskytovat není úplně tupá a celkem dlouho přežije. No, asi proto, že ji hraje celkem vyžilá herečka. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama