Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Příběhy nerozlučných kamarádů ze Stokorcového jsou určeny hlavně těm nejmenším. Medvídek Pú společně se svými přáteli - neustále vystrašeným Prasátkem, veselým Tygříkem, histerickým Králíkem, smolařem Ijáčkem a v neposladní řadě chlapcem Kryštůfkem Robinem prožívají mnohá dobrodružství a řeší záhady, které se v jejich lese dějí. V seriálu nechybí ani vedlejší postavy jako Klokánek Rú s jeho maminkou, Slonisko nebo moudrá Sova... (wendelin9)

(více)

Recenze (37)

Lupes 

všechny recenze uživatele

Není to jen uměřená animace, humor, něha, fantazie. Je to i zachycení jisté podoby dětského světa, která se stává stále víc anachronismem. Kolik dětí zažívá dnes taková velká dobrodružství s obyčejnými "plyšáky" (Hlídání dětí je dřina)? V neposlední řadě je přímo ohromující, jak hluboká podobenství se v příbězích ukrývají. Tak např.: O přátelství (všechny díly), o osobnosti či integritě (Pruhy), o protivnících (Velká medová loupež), o dospívání a opuštění rodného hnízda (Chyť ji a nepusť) atd.  Krása. Krása! Krása!! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch legendárních Disney televizních seriálů z 80. let (které jsme v Československu objevili v 90. letech). U Disneye se začali věnovat Medvídkovi Pú už v roce 1977 ve filmu The Many Adventures of Winnie the Pooh, ale protože devadesátkové děti většinou znaly jen tu televizní tvorbu, těžko se jim vysvětloval ten stařičký Disney kánon. I proto jsou dodnes někteří zklamaní, když si vzpomenou na tolik odlišnou poetiku příběhů A. A. Milneho. Co si pamatuju, u nás doma se zklamání nekonalo, na seriál The New Adventures of Winnie the Pooh vzpomínám s láskou a průběžně si doplňuju celý ten fenomén. I když vynechám loutky a 3D animaci, je toho pořád nepočítaně. ()

Reklama

gombarix 

všechny recenze uživatele

Knížku považuju za naprosto dokonalou a v "dospělém" věku mě baví přibližně stejně jako v dětství, ale ani disneyovské animované zpracování nezatracuju, většinou to byla slušná, místy i patřičně potrhlá zábava a seriálový formát narozdíl od filmů neskýtal prostor k většímu zabředávání do bahna sentimentu. A speciální hvězdičku si zaslouží dokonalý český dabing. "Jsem Amorek, bůžek lásky!" ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Velmi násilně poučné (sova, králík, Kryštůfek), velmi toporně vtipné (Pú) a jen díky dvěma postavám s občas solidním dílem. Věčně rozjuchaný Tygr a hlavně geniální Ijáček měli za to, že jsem kdysi tenhle patvar sledoval celkem často. Scénáristům totiž chyběla odvaha. Občas se odhodlali k zajímavější zápletce než obvykle, ale ta většinou skončila buď tak nevinně, až zničila celý díl nebo natolik zvláštně (ve stylu příhod v knižní předloze), že další podobné už u Disneyho projít nemohly. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Nejlepsi detsky serial vsech dob!... Nenazrany medvidek Pu, vystrasene Prasatko, skakajici prasteny Tygrik, vecne nastvany mravokarce Kralik, oslik Ijacek, ktery je vecne mimo a mnoho dalsich zviratek tvori tak uzasnou partu, ze je vlastne jedno, ze jejich dobrodruzsvi se stale opakuji a pokud vam neni 5 let usinate nudou... No kdo by tyhle nerozlucne kamarady, kteri sou tak roztomile hloupoucci a pitomi nemel rad?.... Btw. 3D verze, ve ktere uz neni Kristufek Robin, ale nejaka mala holka, ktera spolu s Tygrem a Puem tvori sileny tym spionu v modrem je urazka klasiky :/ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Poté, co Paul Winchell, který namluvil Tygra, odešel ze seriálu, převzal jeho roli Jim Cummings, který už daboval i Medvídka Pú. (HappySmile)

Reklama

Reklama