Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 3

(série)
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2023, 11 h 3 min (Minutáž: 43–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster, Brett Goldstein, Bronson Webb, Nick Mohammed, Brendan Hunt, Toheeb Jimoh (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (48)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máloktorý seriál si môže dovoliť zmeniť dĺžku jednotlivých epizód z pol hodiny na 60 minútové časti. Tedovi to ale nejako neubližuje. Ak ste to pozerali až do tretej série, tak máte všetky tie charaktery radi a užívate si každú jednu minútu s nimi. Oproti, pre mňa slabšej druhej sérií, je táto tretia príjemným vykúpením. To, ale samozrejme neznamená, že to nemá chyby. Má a je ich celkom dosť - nevyváženosť emócií, niektoré nie úplne doklepnuté línie a niektoré zbytočné dejové odbočenia a miestami až rozprávkové vyriešenie skutočných problémov. Ale vo výsledku je to strašne príjemný a pozitívny seriál. Paradoxne veľa emócií ide od iných postáv. Nie od Teda. On to len svojou prítomnosťou zlepuje dokopy. Kopec krát som sa na tom s chuti zasmial aj s chuti poplakal.  Takmer 95% času to pôsobilo autenticky, ľudsky a malo to množstvo momentov, ktoré podľa môjho skromného názoru potrebujeme vo filme alebo seriály vidieť, aby sme si pripomenuli silu empatie a dobro. Myslím si, že práve preto je Ted Lasso taký úspešný. Lebo nám to takmer v každej jednej časti pripomína. Vďaka za to! 3.séria 90% A Roy Kent rules! ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Emociami napumpovaná časť poslednej epizody vypadala, akoby si to najlepšie, o ktoré ukrátili sračkové časti 5,6,7 a 8, tvorcovia seriálu špeciálne nachystali na nás na samotný záver. Cítiť rozlúčku s fotbalovou rodinou a ja som presiaknutý smútkom, ktorý som naposledy cítil snád len u P*R*I*A*T*E*L*O*V, ked končili ! Ale i radosťou, lebo v tom najlepšom sa musí vedieť prestať. Tretia sezona nebola u mňa tou najlepšou, to bola dvojka, no záver trojky je niečo, čo tu už dlho nikdy nebolo: absolútne perfektné načasovanie emocií, ktoré v divákovi zanechajú pocit, že bol súčasťou rodiny, ktorá mu bude ešte dlho chýbať. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dobou těch 5 hvězd rozdávám nějak často, ale poslední série Teda Lassa si to prostě také zaslouží. Pryč jsou depresivní témata a vnitřní boje z druhé série, poslední série se opět veze na vyloženě optimistické vlně. Není to žádný zázrak, ale po každé epizodě prostě odcházíte s krásným a šťastným pocitem, protože příběhy AFC Richmond naprosto hřejí na srdci. Pokud hledáte seriál, který Vám vykouzlí úsměv na rtech a zahřeje na duši, Ted je ta správná volba. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravda, že začátek třetí série s Tedem Lassem začíná poměrně pozvolna. To ale vůbec nevadí, protože emotivní kolotoč na sebe nenechá dlouho čekat. Nádherné splynutí fotbalu a jednotlivých postav, kde obě skupiny dostávají adekvátní prostor a krásně se prolínají. Byly tu momenty, kdy jsem jenom zíral, jak dobře jsou tu všechny zásadní postavy napsané. U každé dojde k nějakému zásadnímu zvratu, každá Vás pohladí na srdíčku a nebo Vám udělá zářez na duši. Neskutečné, jak to tady scénáristi zmákli. Co mě třetí série pohltila, tak jsem všem vykládal, že tohle je scénáristický vrchol. A potvrdil mi to i závěr. Bylo mi, jak kdyby mi někdo vyrval srdce a zadupal ho do chodníku. Takhle mi u filmových postav dlouho nebylo. Ted Lasso je krásný seriál a já jsem hrozně rád, že tu s námi je. Můžete, ale nemusíte mít rádi fotbal. Tohle je i tak emotivní sonda do duše každého, komu není lhostejné čiré lidství. A tady takových momentů je věru požehnaně. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Perfect is boring." "Except of Shawshank, that's perfect, but not boring." _____________ No ja som úplne stratil slová... Nikdy by som nepovedal, že práve tretia séria Teda Lassa bude kandidátom na seriálový počin roku, ale ono tak aj skutočne je. V poslednej kapitole som si tento seriál zamiloval úplne najviac ako to len bolo možné a je mi naozaj ľúto, že sa s ním musím (dúfam, že nie úplne) rozlúčiť... Veľmi mi budú chýbať tieto týždenné, pravidelné dávky dobrej nálady a špičkového humoru, ktorý je úplne bezchybný (Roy Kent je aj v tejto sérii absolútnym vrcholom všetkej zábavy...) a vlastne sa mi bude nesmierne ťažko lúčiť aj s (takmer) všetkými postavami – skoro každý z hlavnej zostavy si v tejto sérii prešiel ohromným vývojom a to ako skončila každá jedna z postáv ma naozaj zahrialo u srdiečka, každý sa dočkal presne toho, čo si už od úplného začiatku zaslúžil a ja iba žasnem nad tým, ako perfektne to mali tvorcovia premyslené... Skombinovať vážnu drámu a fantastický humor musel byť naozaj tvrdý oriešok, ale v prípade Teda Lassa to bolo zvládnuté najlepšie, ako sa len dalo a preto môžem s čistým svedomím povedať, že tento seriál je pravdepodobne tým najlepším, čo kedy televízne dramedy ponúklo... Finále Teda Lassa som si neskutočne užil a v závere som bol dojatý k slzám... A teraz som nesmierne rád, že som celú túto cestu s AFC Richmond dobehol až do konca. A aj napriek drobným vadám, ktoré táto séria mala, som nemal žiadny problém s tým si ju vychutnať... Dávam 9,5 píšťaliek z 10... Naozaj to nemohlo skončiť lepšie... ()

Galerie (80)

Zajímavosti (4)

  • Ted Lasso (Jason Sudeikis) odlétá z Anglie přímým letem do Kansas City z letiště Londýn Stansted. Nejenže z letiště Stansted nikdy žádný přímý let do Kansas City neletěl, toto letiště v roce 2023 nemělo ani žádné přímé spojení do USA. (machonza)
  • Ve 37. minutě zazní komentář, že AFC Richmond zaznamenal šesté vítězství v řadě, ale přitom se zároveň v obraze objeví tabulka, ve které má klub pět vítězství a jednu remízu. (raininface)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama