Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// You win some, you lose some. Druhá série podobně jako ta první při výkopu trochu zavrávorala, ještě před koncem prvního poločasu se ale borci okolo pořád neuvěřitelně sympatického Teda Lassa našli, a v té druhé půli už se zase hrál nádherný fotbal. Z některých gólů se pak člověku chtělo vyloženě plakat (a taky že plakal...), jaké to byly trefy do černého. Závěrečný výsledek tak absolutně nezklamal, tým se dočkal zasloužené výhry a já se moc těším na další utkání. 8/10 ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S odlehčeného pozitivního seriálu přepíná druhá série absolutně nepochopitelně na těžce depresivní vlnu běžných větších či menších životních problémů a překážek. Humor a příběhová linka je upozaděna a na scénu nastupují osobní strašáci hlavních protagonistů. Ne, že by to seriál dělal špatně, ale podobných kousků je k mání přehršle a Ted Lasso se dobrovolně vzdal toho, co mu šlo nejlíp. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna se nesla v poněkud odlišném duchu. Zatímco ta první byla fotbalová a pronikaly do ní vztahové záležitosti, v tomto případě šlo spíše o vztahovku z fotbalového prostředí. Nestěžuju si, protože mám fotbal ve stejné oblibě jako brokolici. Mně to takhle vlastně vyhovovalo a celou řadu hodnotím až na výjimky jako vydařenou a zábavnou. Zklamáním pro mě byly třetí a devátá epizoda; třetí jsem byl nucen okomentovat samostatně a devátá vypadala jako houbičkový úlet scénáristy. Kromě Teda a Roye opět vyčnívaly zejména obě hlavní ženské postavy, takže jsem si mohl opět užít Juno Temple, která byla znovu skvělá na pohled i na poslech. Za sebe musím vyzdvihnout vánoční díl, jež byl sice plný klišoidů a kýčoidů (bo Vánoce!), ale zároveň jsem se u něj mohl hlasitě chechtat, aniž bych se cítil jako retard. Takže to shrnu; druhá sezóna byla sice slabší než její předchůdkyně, přesto jsem se výborně bavil a pod čtyři kousky nepůjdu. / Poučení: Nemáš moc rád fotbal? U Teda Lassa to vlastně ani nevadí. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„LASSO NA TRÉNOVÁNÍ OČIVIDNĚ NEMÁ…“ ///    Furt hodně „lidskej“ seriál, bohužel oproti jedničce míň fotbalovej. Víc se tady věnujou jednotlivejm postavám, který se ale tím pádem, čím víc je poznáváte, hloubějc zarejvaj pod kůži. A úplně nejvíc by mě zajímalo, kdo tady má na starosti ty mentální nápady… (ne na CSFD vole, v tom seriálu…)   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím co si počít s Bořkem Dočkalem. 2.) Cejtím se ve firmě nedoceněnej. /// Thx za titule „Karel Himmer“.       /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

majo0007 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ako som bol nadšený prvou sériou, tak som sklamaný druhou. Postava Teda odstavená nie na druhú koľaj, ale totálne mimo. A keď sa dostane do záberu, rieši sa jeho nervové zrútenie nasilo nastrčenou postavou cvokdoktorky, samozrejme čokofarby. Humor z jednotky sa vyparil, miesto toho tu máme nudné socio-tlachanie. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

Reklama

Reklama