Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

Shit 

všechny recenze uživatele

Jet-li je prostě kruťák, bez něho by z tohohle filmu moc nezbylo a to i když ve filmu hraje Morgen Freeman, ten se tady bohužel moc neprosazuje a slepýho ladiče pian kupodivu moc dobře nehrál, ale za to Bob Hoskins byl hodně drsnej, tu jeho držku si budu dlouho pamatovat a co se týče příběhu, tak ten je ze začátku výbornej, hlavně proto že se mi originlní nápad s lidským psem hodně líbil ,ale postupem času dost upadá, ale o to tady moc nejde. Tady je hlavní jet-Li a jeho bitky a ty jsou naprosto skvělý a ještě k tomu podpořený úžasnou kamerou a i když jet-li neni zrovna dobrej herec, tak řezat jiný borce umí krutě ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Pes s tvárou človeka. To je Danny. Vychovávaný aby zabíjal, aby počúval pána. Bez minulosti, bez budúcnosti, bez snov. Je ho možno zmeniť ? No toto nám dá odpoveď Unleashed. Trochu mätúce, hlavne ked si človek pozrie kto za filmom stojí. To do akej miery je možne prevychovať toto zviera na človeka by bolo na dlhé diskuzie a filozofovanie a verím, že by sa našlo x prešlapov a nejasností v spôsobe ktorý nám je predostrený, ale keďže sa tomu venuje dosť veľká časť filmu nedovolím si túto dejovú linku opomínať. Za seba môžem povedať, že som sa v tom nejak moc nerýpal a celkom mi to zbehlo. Postupé zbižovanie sa Dannyho s "novou" rodinou je síce prudko predvídateľne, ale nijak neurazí. Čo ale vyniká je bezpochyby technická stránka. Skvelá choreografia, kamerové filtre a hudba alá Massiev Attack. Výsledok precízny. Aj keď matiku moc nemusím tak som si dovolil malú rovničku: Michael Bay + Tonny Scott = Louis Leterrier. My vizuální chrochtáme blahom. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by mohl mít podtitul "Jet Li:Vzkříšení", protože to na to doopravdy vypadá. Už jsem ani nečekal,že se Jet dostane z toho Hollywoodskýho béčkovýho bahna,do kterýho se dostal. Pro svoji resustitaci si zvolil Evropu a udělal zatraceně dobře. Jet Li se vrátil v té nejlepší formě a nebylo by dobré ho začít podceňovat. Dramatická role mu totiž dost sedí a rád bych ho ještě někdy takhle viděl. Zbytek osazenstva je ale stejně dobrý. S Freemanem se Jet nádherně doplňuje (nejen u piána) a Hoskins mě mile překvapil. K tomu si připočtěte ( jak jinak) vynikající bojové scény a výbornou hudbu Masiv Attack. Výborný zážitek, nezbývá nic jiného, než se mu zatleskat ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dáte si šampaňské? - Tak dlouho tu nebudeme!" Vylézt z boudy, rychle zbít libovolné množství lidí a poslušně zmizet zpátky do pelechu, tak to je Dannyho bojový styl. Zvuky piana však mění bojovou mašinu v uplakané dítě a tady to pro mne začíná být zajímavé. Ono to sice zní poněkud šíleně, ale o koukatelnosti snímku netřeba pochybovat, neboť skvělý Hoskins si svou krutost skutečně užívá, Freeman mentoruje na tradičně vysoké úrovni a sledovat Jeta Li při pokusech o herectví má taky něco do sebe. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Snímek plný klišé, který díky zajímavé režii, hercům, střídmé stopáži a slušnému tempu funguje, byť je vlastně jen okatou variací na Leona. Docela dobře funguje střídání "lidských" pasáží (byť jste všechny již v x podobách viděli) s akčními, ale jen samostatně - celkově nepůsobí, že patří do stejného celku, což je zároveň i největší problém filmu. Akce zde je sice poskrovnu, ale stojí za to. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Tento akčňák stál 45 mil. amerických dolarů a za první tři dny (13.–15. 5. 2005) promítání si v severoamerických kinech vybojoval 10,9 milionu. Celkové tržby byly 24,5 mil. dolarů, ty celosvětové pak v součtu 50,9 mil. (imro)
  • Za choreografií akčních scén stál Woo-ping Yuen, čínský mistr, mezinárodně proslulý prací na hitech jako např. Matrix (1999, 2003, 2003), Tygr a drak (2000) či Kill Bill (2003, 2004). (NIRO)
  • Lefty (Dylan Brown) používá dvě pistole Vektor SP1 Sport ráže 9x19mm. (dc125)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama