Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Na tuto komedii jsem se hodně těšil, ale docela jsem se bál výsledku. Hodnocení na IMDb je dost tristní, ale díky tomu jsem aspoň přestal mít přehnané naděje - a to se mi bohatě odvděčilo. Bavil jsem výborně. Myers má prostě svoje MOJO a i ten místy vskutku dementní humor mi v jeho podání nevadí ba naopak. Navíc je zde i hokej, což je můj oblíbený sport. Ne, já jsem rozhodně nebyl zklamaný a pro fandy Myersova humoru můžu film jenom doporučit ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Ubírám na hodnocení, poprví jsem byl docela slušně alkoholově naladěn a přišlo mi všechno nehorázně funny!! Podruhé už to nebylo tak fantastický, ale pořád velmi slušná zábava, na kterou opravdu musíte mít náladu, protože jak zjistíte velice brzy...neni totiž HUMOR jako humor!! Mike Myers má divný způsob jak rozesmát diváky, tak jak se mi nelíbí ani jeden Špionátor, tak se mi kupodivu zamlouvá Učitel lásky:), pokud ale nebudete pozorní, uteče vám spousta vtipu celé taškařice, občas je to slušná parodie na hlubokou filozofii kecu:), občas je to slušně sprostý:) a občas teatrálně vtipný ( viz. Justin Timberlake )!! Ale určitě stojí za vidění, už jenom proto, aby jste viděli Bena Kingsleyho v roli nevídané:) a snesitelnou Jessicu Albu, což se jen tak nepoštěstí!! Jednou větou: Myslíte si, že když Myers neni vtipný, znamená to, že neni vtipný už pro každého???:) (T.M.) ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

Už od první úchylné nařážky v titulkách se mi nadzdvihlo obočí a slezlo až půl hodiny po vypnutí přehrávače....tenhle film jsem stačil vstřebat za 20 minut rychlosledu... smazal na něj sebemalichernější vzpomínku. Po letech zůstává jen pitomě se culící Alba, odporně vysekanej frantíckej knírač Justin Timbersnake a trotl Mike (snad za tuhle íčovinu dostal neslušnej balík). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zatímco hráči Kings se snaží pokrýt obranné pásmo, tak úchylný guru Pikta neváhá pokrýt slonici, aneb kdo touží vidět kopulující slony na ledě torontského Air Canada Centre, má netušenou šanci. Já jen doufám, že toho chobotnatce vzadu vyloučili rozhodčí na 5 minut + do konce utkání za vražení zezadu.. Myers překračuje hranici dobrého vkusu častěji, než ilegální mexičtí přistěhovalci tu texaskou a vůbec bych se nedivil, kdyby si ho vzal do parády Ganéša a nepřetržitě ho hodinu liskal všemi čtyřmi pažemi za znevážení bollywoodské produkce. Na druhou stranu, angažování nějakého duchovního učitele je pro současné Maple Leafs asi jedinou možností, jak si sáhnout na Stanley Cup.. ()

Argondia odpad!

všechny recenze uživatele

Další trapná debilita s nulovým dějem, chabou zápletkou, laciným a často fekálním pseudo-humorem, hromadou klišé, zbytečných nevtipných vulgarit a sprostě zprzněnou klasikou od Extreme a Stevea Millera. Čím mizernější slátanina se točí, tím krásnější herečky se tam nacpou s nadějí, že to snad ve výsledku nevyzní tak uboze, ale ani Jessica Alba s roztomilou, andělskou tvářičkou to nezachránila. Myerse bych za jeho zoufalé a podbízivé filmy nakopala do zadku i když by nejspíš reagoval jen nějakou další idiotskou hláškou, na jejímž základě by vznikl nový přiblblý film na témata k popukání jako je třeba průjem, hemeroidy, nebo anální sex. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Víťaz 29. ročníka Zlatých malín v kategóriach: Najhorší film, najhorší mužský herecký výkon (Mike Myers), najhorší scenár (Mike Myers a Graham Gordy). (KazzaK)
  • Jacques 'Le Coq' Grande je fanouškem Celine Dion, proto Justin Timberlake, který ho hraje, zaimprovizoval a v jedné scéně spontánně vyskočil na pódium a z plných plic zazpíval její písničku. Sám Timberlake se divil, jak jeho filmová partnerka Meagan Good dokázala udžet vážnou tvář. (HappySmile)
  • 7 nominací na nejhorší film roku. (cariada)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama