Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (409)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Tak tu niekto nepochopil, že viesť sa na vlne recesie za doprovodu Boba Marleyho a potom twistnúť na Čajkovského ciťák s "odzbrojujúcou" pointou, je ako zajedať bryndzové halušky čokoládovým pudingom. Obe samo o sebe síce fajn, ale dokopy tak na dobrú sračku. A tak by skončil Smokin Aces nebyť fajnových postáv a dokonalého vizuálu. Ďalší z mojich favoritov, ktorý sa žiaľ vystrielal už v trajleri. 50% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Namiesto veľkofilmu M:I-3 si teda Carnahan natočil komornejší Smoking Aces. Vizuálom potvrdil svoju dravosť a scenár obohatil zábavnými postavami, ktoré upútajú už len svojím výzorom na ktorom si Carnahan zakladá. Ray Liota opäť výborný, Ryan Reynolds závratne stúpa v mojom rebríčku obľúbených hercov, Bena Aflecka v takejto úprave tiež inde neuvidíte ;-) a poteší malá úloha malého herca (a režiséra) Petra Berga. Naviac Alicia Keys a Common sem hladko zapadli. Hi-tech krimi gangsterka. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Carnahan se pravděpodobně snažil natočit Smokin' Aces trošku ve stylu Guye Ritchieho, ale bohužel je to natolik přeplácaný, nepřehledný a se zbytečným obrovským množstvím postav, až je to nudný a člověk se nakonec v příběhu už ani moc neorientuje, jediný štěstí ale je, že se v závěrečný půlhodině strhna brutální přestřelka s hromadou mrtvých a pankáčema s motorovkou, která plně zabaví a to, že je příběh nějaká překombinovaná blbost, to už se nějak doklepe a přežije až do konce bez větší nudy ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Za celý film jsem nebyl schopen pochopit, proč Affleck má všude (trailer, plakát) místo na výsluní, když ho zabijou hned na začátku, ale jinak OK. Pan režisér se asi snažil napodobit šílený styl Guye Ritchieho, bohužel zůstalo jen o nápadu a samotná realizace skončila hrozně. Příběh skoro nulový, některé scény skoro nepochopitelné a vůbec celý film se tak nějak divně vleče (i když skončí rychle). Velkým plusem snímku se tak ve finále stávají všichni zabijáci, kteří se likvidují rychlostí kulového blesku, takže občas zamrzí, že si je člověk ani moc neužije. A pokud by se měl film přiblížit když ne po příběhové, tak aspoň po akční a dialogové stránce Podfu(c)ku? Bohužel také ne, jedná se jen o naředěnou kašičku bez ladu a skladu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Efektivně natočená taškařice desítek postav, do kterých se zamilujete a v druhém okamžiku sledujete jejich mrtvá těla a nevěříte tomu, co se během posledních pár vteřin stihlo ve filmu odehrát. Látka, která je tak jednoduchá, ale tak efektivně natočená by dle mého názoru byla zajímavá např. v televizním seriálu, kde by se v cca 10 dílech představovali samostatně všichni aktéři závěrečného klání a v posledním díle se pěkně pomleli. Bohužel tomu tak není, a přes všechny ne/sympatie k postavám a jejich chování lze pouze sledovat přehlídku triků a střeleckých polobohů, kteří by si mohli zahrát na "uhýbanou" s Neem. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Dynamický akčňák za 17 milionů vydělal distributorovi Universal na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti (26. – 28. 1. 2007) 14,6 mil. dolarů. Po měsíci promítání měl na kontě 35,2 milionu. (imro)
  • Režisér Joe Carnahan se sám ve snímku objevil, a to jako jeden z mužů v černém, kteří nasedají do dodávky na začátku filmu (NGP)
  • I když se Alicia Keys neobjevuje na soundtracku k filmu, v budoucnosti by chtěla být herečkou a zároveň zpěvačkou písní ke svým filmům, jako to dělá její velký vzor Barbra Streisand. (imro)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama