Reklama

Reklama

Physical

(seriál)
  • USA Physical
Trailer 1
USA, (2021–2023), 14 h 38 min (Minutáž: 23–34 min)

Tvůrci:

Annie Weisman

Hrají:

Rose Byrne, Ashley Liao, Rory Scovel, Paul Sparks, Carlos Antonio, Della Saba, Mary Holland, Al Madrigal, Tamra Meskimen, Angela Fornero, Lou Taylor Pucci (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

V 80. letech v Kalifornii žije Sheila Rubinová, která je tiše trýzněnou ženou v domácnosti. V soukromí bojuje s extrémními osobními problémy a krutým vnitřním hlasem. Vše se ale změní, když objeví aerobik, který zažehne cestu k osobnímu posílení a úspěchu. (Apple TV+)

Recenze uživatele Malarkey k tomuto seriálu (2)

Physical (2021) 

Rozjezd má tenhle seriál docela zajímavej. Rose Byrne si tu střihla zajímavou avantgardní postavičku, která mě hned od začátku dost bavila. Navíc v námětu odkazujícím na osmdesátá léta. K tomu pro ozvláštnění přidali trošku aerobiku, nějaká ta bulimie, což v kombinaci fungovalo jako něco funkčního a neotřelého. Ve druhém poločasu jsem ale přestával tušit o čem to vlastně je a závěr už byl tak nějak z povinnosti. ()

Season 2 (2022) (S02) 

Už první série byla stylová, ale divná záležitost. A vlastně ani nevím proč jsem se po tomhle názoru do té druhé série pouštěl. Určitě v tom ale měla prsty Rose Byrne. Dál už na to ale koukat nebudu. Rose je tu divná, jakože super divná. A celé to dění kolem ní v rámci Kalifornie let 80. je divný s ní. ()

Reklama

Reklama