Reklama

Reklama

Cesta Kwan za odhalením „skutečného poslání“ její rodiny ji zavede do pouští Madrigalu. (SkyShowtime)

Recenze (22)

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Počkajte... doslova najnezmyselnejšia postava v tomto seriáli. Som si istý, že za túto recenziu dostanem veľa nenávisti, ale... aká škoda. Minulú epizódu sme opustili v takom zaujímavom momente... A teraz dostaneme túto snooze-fest zabudnuteľnú epizódu, ktorá sa zameriava na najmenej dôležité vedľajšie postavy. (Mali by CTRL-ALT-DLT celú Madrigalovu dejovú líniu tohto seriálu. Nudné a zle napísané) Neznášam, keď seriály robia toto - venujú celú epizódu vedľajšej postave ako výplň, aby sa hlavný príbeh dlho neposúval - a tým pádom sa v hlavnej epizóde neposunieme vpred. Žiadna postava v tomto seriáli si nezaslúži celú epizódu, ktorá odvádza pozornosť od Master Chiefa... AKO... ak by to bolo potrebné, potom by bol doslova každý Sparťan, doktor Keyes... ktorýkoľvek z ľudí... sakra, dokonca aj postavy covenantov zaujímavejšie ako epizóda s Kwan Ha. Naozaj Kwan a Soren sú pre mňa dve najmenej zaujímavé postavy. Ak to číta niekto z Paramountu +... aký zmysel má robiť "prémiové" seriály, ktoré majú obmedzený počet epizód a vyšší rozpočet... ak budete robiť takúto výplň? V 8-10 epizódach by nemalo byť nič iné ako mäso z hlavnej dejovej línie. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tý holce prostě nevěřím. Buď je hodně blbě napsaná, nebo je mizerná herečka. Možná obojí. Každopádně je to díky ní nejslabší díl celého seriálu. 1* a 25% ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to nebylo Halo tak budiž, protože to nenudí. Jenže to je Halo a tenhle díl absolutně míjí a ignoruje značku. A to jen proto aby si scénáristi mohli vymýšlet vedlejší příběh, který je ale naprostá hovadina a navíc s extrémně otravnou Kwan? Místo toho by měli pilovat a budovat už tak díravý hlavní dějovou linku s Master Chiefem. Kruťě to po předešlých parádních dvou epizodách poslali zas ke dnu a nasrali všechny fanoušky. Naprosto zbytečně. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Promlouvám jménem všech fanoušků herní série Halo: Ať už ta otravná Kwan zmizí z obrazovek! Postavit celý díl pouze a jen na její zápletce, to považuji za enormní fail. Fakt to nechápu. Za mě 4/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny ty revoluce, kdy musí hodňousci bojovat za svá práva a svou zem, se mi zajídají. Je to pořád dokola to stejné. Tahle linie se sice někdy prolne s tou emzáckou, ale do té doby je to jen zdržování. Inspirace Dunou, Hvězdnou bránou a kdoví čím dalším mi nevadí, ale nebaví mě to. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta najotravnejsia linia celeho serialu. A sice afektujuca teen-ka Kwan hladajuc "dedictvo" a "vedmy" v pusti.... inspiracka Dunou? Kazdopadne pekny vizual pri zobrazeni "predkov" kracajucich od studne. Zvysok uz len nuda. Popravde, podobne vydatna akcia v Mandalorenovi bola hodnotenia stvorhviezdiami a tuna jedna otravna baba spustila tak silny "odpadovy" daviaci reflex? :D  Ale no, bez Schreiber-a aka Chief-a, to sice bolo velmi chabe, ale na odpad zasa nie. Trosku sudnosti, ved taketo klise mavate vo svete StarWars bezpodmienecne rady. :) 35% ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kwan je typicka predstavitelka soucasnosti - neustale nastvana divka, chovajici se jako rozmazleny spratek, ktera nechape svet okolo a mysli si, ze vi vse nejlepe. Vskutku "hrdinka", se kterou je radost se identifikovat. 40% ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozný a horší. Nevychovaný namyšlený spratek si dupne a myslí, že se svět točí kolem něj. Nelogický scénář. Autoři vůbec nevědí co chtějí nebo to tolikrát přepsali až z toho vznikl tento balast. :( to s Halo nemá nic společného. ()

ElfForce odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk napjatě čeká, jak to bude dál po supr konci šesté epizody a místo toho dostane celou sračkovou epizodu s neustále nasraným spratkem, jejíž dějová linka zajímá maximálně nějaké Sjw warriory v Emérice. Za mě velký propadák ()

Fearghast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mého názoru nejlepší díl celého dosavadního Halo. Kwan kravina vyřešena, celý díl se jí věnoval, takže ji optimálně už NIKDY neuvidíme. Kdo tento díl neviděl, v klidu jej přeskočte, o nic z Halo nepřijdete. ()

Reklama

Reklama