foto

Roy Jenson

  • nar. 9.2.1927
    Calgary, Alberta, Kanada
  • zem. 24.4.2007 (80 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Hotel pro rukojmí (TV film)
1995 Past
1990 Sluneční hrozba
1989 Sudamerica, matar o morir
W.B., Blue and the Bean
1988 Neznámý smrtonoš
Police Story: The Watch Commander (TV film)
1987 The Night Stalker
1986 Day of the Survivalist
Kung Fu (TV film)
1984 Last of the Great Survivors (TV film)
Rudý úsvit
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
1982 Honky Tonk Man
1981 Démon
Rozpoutané peklo
1980 Foolin' Around
Nightside (TV film)
Tom Horn
Vždycky zvítězit
1978 Nikdy neprohrát
1977 Auto
Telefon
Železný stisk
1976 Helter Skelter (TV film)
Hraběnka a lišák z Dirtwateru
1975 Breakheartský průsmyk
Force Five (TV film)
Framed
The Abduction of Saint Anne (TV film)
Vítr a lev
Útěk z vězení
1974 99 and 44/100% Dead
Hit Lady (TV film)
The Treasure of Jamaica Reef
Thunderbolt a Lightfoot
Čínská čtvrť
1973 Call to Danger (TV film)
Dillinger
Nightmare Honeymoon
Ryzáček (TV film)
Soylent Green
Takoví jsme byli
Černá výprava
1972 Brute Corps
Journey Through Rosebud
Plač pro mě, Billy
The Glass House (TV film)
Útěk
Život a doba soudce Roye Beana
1971 Tattered Web, A (TV film)
Velký Jake
1970 Fools
Rozlícené posluchárny
Tak mě někdy napadá
1969 Paint Your Wagon
Číslo jedna
1968 5 Card Stud
Extraño en la casa, Un
Jigsaw
Will Penny
1967 Bandits, The
Nepřátelské pušky
Red Tomahawk
The Ambushers
Waterhole #3
1966 Daniel Boone: Frontier Trail Rider
Harper
Náš muž Flint
Smoky
1965 36 Hours
Apačové
Black Spurs
Když do deště se dá
Morituri
Naslepo
Velké závody
1964 Law of the Lawless
Stage to Thunder Rock
1962 Confessions of an Opium Eater
Five Weeks in a Balloon
Jak byl dobyt Západ
1961 Atlantis, the Lost Continent
Marines, Let's Go
The Fiercest Heart
The George Raft Story
1960 13 Ghosts
Bells Are Ringing
Let No Man Write My Epitaph
Na sever Aljašky
The Rise and Fall of Legs Diamond
The Wackiest Ship in the Army
Zářivá hvězda
1959 Al Capone
Career
Ride Lonesome
Warlock
1958 Missouri Traveler, The
Osamělý jezdec Buchanan
The Last Hurrah
1957 Hell on Devil's Island
Operation Mad Ball
1956 Tím hůř, když padnou
1954 Demetrius a gladiátoři
Vzpoura na lodi Caine
Zlomené kopí
1953 Fighter Attack
1952 Operation Secret
1951 Westward the Women

TV seriály

1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Father Murphy (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
King (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
Run, Joe, Run (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Chase (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 Silent Force, The (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Sláva Omegy (S02E25)
1967 Hondo (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace