Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Zajímavosti k filmům (157)

Ztracen v džungli

Ztracen v džungli (2017)

Daniel Radcliffe se na roli připravoval tak, že denně jedl jen jedno kuřecí prso a jeden proteinový bar, doplněný velkým množstvím kávy a cigaret.

Já, Tonya

Já, Tonya (2017)

Když Tonya Harding (Margot Robbie) udělá trojitý axel, tak se pak objeví v televizi a na ní se objeví vlajky států i jejich skóre. Mezi státy je i vlajka Československa.

Průměrňákovi

Průměrňákovi (2009) (seriál)

Interiérové ​​uspořádání domu se liší od vnějšího plánu domu. Před domem je rodinný pokoj vlevo, pak vchodové dveře, pak jídelna a pak garáž vpravo. Vnitřní půdorys má halu směrem doprava vedoucí do ložnic. Vpravo je garáž, takže pokoje pro Sue, Axla a Bricka by musely být v garáži.

Průměrňákovi

Průměrňákovi (2009) (seriál)

Třicet dva je Axlovo číslo ve fotbalovém a baseballovém týmu.

Průměrňákovi

Průměrňákovi (2009) (seriál)

Rodina navštíví místní atrakci nazvanou Brown County, která v Indianě opravdu existuje.

Průměrňákovi

Průměrňákovi (2009) (seriál)

Město Orson je smyšlené, ale založené na skutečném životě města Indiana Jasper.

Dexter - Série 4

Dexter - Série 4 (2009) (série)

Keith Carradine (Frank Lundy) zde v roli agenta FBI chytá sériového vraha, který zabíjel minimálně 30 let, zatímco v seriálu Myšlenky zločince (od r. 2005) hrál pro změnu sériového vraha, který také 30 let zabíjel.

Dexter

Dexter (2006) (seriál)

Z dvanácti postav, které znají Dexterovo (Michael C. Hall) tajemství, přežily v původních osmi sériích jen dvě – Hannah McKay (Yvonne Strahovski) a Lumen Pierce (Julia Stiles). Těchto 10 obeznámených postav nepřežilo: 1. Harry Morgan (James Remar), 2. Brian Moser (Christian Camargo), 3. Seržant James Doakes (Erik King), 4. Miguel Prado (Jimmy Smits), 5. Debra Morgan (Jennifer Carpenter), 6. Dr. Evelyn Vogel (Charlotte Rampling), 7. Zach Hamilton (Sam Underwood) 8. Lila Tournay (Jaime Murray) 9. Maria LeGuerta (Luna Lauren Velez), 10. Camilla Figgová (Margo Martindale), která v posledních minutách naznačila, že vždy věděla.

Dexter

Dexter (2006) (seriál)

Michael C. Hall (Dexter) při udělování Zlatých glóbů prozradil, že v lednu 2010 onemocněl Hodgkinovým lymfomem, ale na seriálu dál pracoval. Většinu hereckých kolegů tato zpráva překvapila, protože během natáčení svůj stav neprozradil. Od poloviny roku 2010 je Hall v remisi.

Reklama