Reklama

Reklama

Odznak Vysočina - Série 2

(série)
Česko, 2023, 6 h (Minutáž: 45 min)

Kamera:

Daniel Adam

Hudba:

Jiří Hájek

Hrají:

Monika Hilmerová, Simona Zmrzlá, Martin Hofmann, Michal Suchánek, Patrik Děrgel, Pavel Řezníček, Martina Jindrová, David Máj, Pavel Batěk, Jan Hrušínský, Ivana Andrlová, Pavla Gajdošíková (více)

Epizody(8)

Obsahy(1)

I v druhé řadě seriálu se mohou diváci těšit na překrásné prostředí Vysočiny a pětici vyšetřovatelů pod vedením kapitánky Dany Skálové (Monika Hilmerová). Spolu s ní se vrátí i další členové týmu – Kateřina Vlčková (Simona Hába Zmrzlá), Petr Bach (Martin Hofmann), Karel Šmíd (Michal Suchánek) a Václav Kocián (Patrik Děrgel). Ty stejně jako v první sérii doplňuje Julie Maxová (Martina Jindrová). Kromě nich se fanoušci seriálu mohou těšit i na novou postavu plukovníka Valtra Kožíška (Pavel Řezníček), přímého nadřízeného kapitánky Skálové. Vedle nových případů, které musí policisté řešit, se ve druhé řadě do centra pozornosti dostane i dávno uzavřená kauza Jůlinka, týkající se nevyjasněné smrti rodičů Julie Maxové. Tu na základě nových indicií znovu otevírá kapitán Ondřejovský (Pavel Batěk) z oddělení Tempus. To neznamená jen komplikaci pro kapitánku Skálovou, která tento případ kdysi vyšetřovala, ale velmi zásadně to ovlivní i vzájemné vztahy v jejím týmu. Při řešení případů ale všichni policisté vždy najdou společnou řeč, aby dokázali co nejdříve odhalit pachatele (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (3)

Odznak Vysočina - V pasti (2023) (epizoda) (S02E08)

  • Herec Otmar Brancuzský, představitel otce oběti, zemřel během natáčení. Zbytek svých obrazů nestačil dotočit, kvůli čemuž musel být na poslední chvíli změněn samotný scénář. Jedná se tak o jeho vůbec poslední roli. (brecht98)

Reklama

Reklama