Reklama

Reklama

VOD (1)

Pán a pani Smithovci sú len jednou z mnohých dokonalých dvojíc z vymydleného stredostavovského predmestia... až kým nevyjde najavo, že v skutočnosti sú obidvaja nájomnými zabijakmi, ktorí pracujú pre dve konkurenčné agentúry a ich úlohou nie je nič iné, ako odprevadiť zo sveta jeden druhého. Hlavných úloh sa ujali Brad Pitt a Angelina Jolie pod vedením režiséra Douga Limana (Agent bez minulosti). Obidvaja protagonisti sa na svoje úlohy dôkladne pripravovali na strelnici, pričom Angelina Jolie svojho partnera prekonala. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (930)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Jediným opravdu příjemným překvapením pro mě bylo, že Mr. Smith poslouchá Poison, mé glamrockové oblíbence z 80. let. Jinak se zpočátku fajn rozehraný snímek, který by se s trochou nadhledu dal, postupně mění v nesympatickou slátaninu, která už se moc nedá, a to ani s větším nadhledem. Humor (byl-li tam jaký) mě nebral, akce mě nudila. Na konci jsem usnul, a nijak mě to netrápí. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dravá Limanova režie a řada výborných nápadů, ale to vše svázáno v okovech nevyvážených dialogů, jejichž kvalita udává tempo celému filmu. Excelentní momenty střídají unylé pasáže, které se zdají mnohem delší, než jak dlouhé ve skutečnosti jsou. Výborné obsazení, sem tam památná situace a správně říznutá akce, ale chybí větší švih. Nápadů tu byla řada, jejich využití je tak poloviční... ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zábavné a o zábavu jde přece až v první řadě :-) Brad Pitt a Angelina to zahráli přesně (zvlášť Pitt dělá dobrý ksichty) a u Angeliny by mi klidně stačilo aby jen stála a usmívala se (jakože toho předvede víc). Akce je natočená dobře a ten konec hotový Equilibrium. Vtipné scény se taky podařily, akorát mi tam znatelně chyběl nějakej hlavní hajzl. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Doug Liman nemá talent Camerona a nedokáže efektně skloubit akci s komedií. Vznikl žánrový mutant, který nenabídl ve svém "oboru" absolutně nic nového a hlavní problém je, že ani to staré a osvědčené tady moc nefunguje. Dočkáme se všech možných technických vymožeností, superpočítačů, supermoderních interiérů, rychlého střihu, akční kamery - prostě a jednoduše tam Doug Liman naplácal naprosto všechno a není to to pravé ořechové. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Zábavná akční komedie s nadupaným rozpočtem plná efektů a navíc s hvězdným manželským párem Brad Pitt & Angelina Jolie. Ve skutečnosti jsou to Takoví normální zabijáci a že si už povídají jen Pravdivé lži, to zjistí po pěti nebo šesti letech na sezení u psychoterapeuta. Při další akci oba zjistí, že nejsou na společné lodi a začíná Vybíjená. Nájemní vrazi je však spojí dohromady a protože jsou Mr. & Mrs. Smith nejen ve střelbě opravdu dokonalí, hvězdný pár Poslední zůstává. K naleštěné podívané hned tři trailery: http://www.csfd.cz/film/116726-mr-and-mrs-smith/videa/ ()

Galerie (104)

Zajímavosti (35)

  • Režisér Doug Liman počas natáčania neváhal improvizovať. Keď Brad Pitt (John Smith) nešťastnou náhodou zakopol a spadla mu zbraň, rozhodol sa režisér tou istou situáciou pobaviť aj divákov. A tak do výsledného zostrihu prenikla aj scéna, v ktorej pán Smith nechcene prestrelí čelné sklo auta svojej ženy (Angelina Jolie). (youtoo18)
  • Neoficiální informace uvádějí, že byl scénář před jeho finální verzí přepracováván přinejmenším padesátkrát. (imro)

Související novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (více)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (více)

Reklama

Reklama