Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

Figu 

všechny recenze uživatele

Za mě asi nejlepší díl z trilogie prciček a to především díky komu? Stifler! Ano, dostal daleko víc prostoru než jsme byli zvyklý a je to bomba! Taneček na gay párty, parádní scénka v domě se striptérkama a především nesmrtelná story s čokoládovým lanýžem, tak ta je vyloženě a doslova k sežrání! A stejně jak si Stifi požírá luxusní čerstvý hovno, tak i já žeru tuhle svatbu! 90% ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hvězdičky. První polovina je vyloženě zoufalá a vyniká v ní režijní neschopnost Jesseho Dylana. Celá řada scén není ani vtipná, ani zábavně nechutná, ani nějak trapná, jen prostě vyzní do prázdna, což je právě Dylanova zásluha. Jako důkaz doporučuju srovnat taneční souboj Stiflera s nabušeným gayem s dancematchi ve Starskym nebo Zoolanderovi. To je úplně jiná liga. Naštěstí poslední půlhodina trochu narovnává dojem, protože film najednou začne mít atmosféru i jakous takous působivost. Ale to už je pozdě, navíc když u oltáře s výborným hercem Biggsem stojí taková matná Michelle. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Zo zásady filmy pozerám v originálnom znení, ale proste pri prvých troch dieloch prcičiek je český dubing nenahraditeľný a Stifler tiež. Tretie pokračovanie sa mi zdalo byť zo všetkých častí najkomickejšia a Stiflerov výkon najlepší. Prcičky sú najlepšia filmová komediálna séria ......................Soundtrack Christophe Beck: 1. Times Like These - Foo Fighters [4:27] ,2. The Anthem - Good Charlotte [2:56] ,3. Forget Everything - New Found Glory [2:34] ,4. The Hell Song - Sum 41 [3:20] ,5. Swing, Swing - The All-American Rejects [3:55] ,6. I Don't Give - Avril Lavigne [3:38] ,7. Laid - Matt Nathanson [3:04] ,8. The Art of Losing - American Hi-Fi [3:23] ,9. Fever for the Flava - Hot Action Cop [4:04] ,10. Give Up the Grudge - GOB [2:59] ,11. Bouncing Off the Walls - Sugarcult [2:23] ,12. Come Back Around - Feeder [3:13] ,13. Any Other Girl - NU [3:25] ,14. Beloved - The Working Title [4:29] ,15. Calling You - Blue October [3:59] ,16. Honey & The Moon - Joseph Arthur [4:45] ,17. Into the Mystic - The Wallflowers [3:39] ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tie akože "vtipné" situácie sú vždy tak nasilu našrubované do filmu, že sa stali až príliš ľahko predvídateľné. V prvej časti sa to ešte dalo akceptovať a pár ich bolo aj vtipných, v druhej časti to už prestalo byť vtipné a v tretej to už je sled trápnych scénok, na ktorých sa ťažko dá zasmiať, keď minútu dopredu viete, ako to asi skončí. No v porovnaní s inými teen "komédiami" ide ešte o celkom sofistikovaný filmový počin, aj keď s minimom vtipných momentov. Jediný krát počas celého filmu som mal úsmev na perách, keď Stifler zjedol psie hovno, lebo s takýmto vyvrcholením tejto scénky som fakt nerátal, aj keď som vedel, že pre scenáristu nie je žiadna nechutnosť tabu. Ešteže túto sériu drží ako tak nad vodou Seann William Scott, bez ktorého by ten chabý dej prepletený trápnymi scénkami bol úplne o ničom. S jeho oduševneným výkonom sa to dá pozrieť. Aký to kontrast v porovnaní s mrtvolným Thomasom Ianom Nicholasom, ktorý ako by tam ani nebol. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Třetí díl "opravdových" Prciček měl zůstat tím opravdu posledním, svatba by byla krásným zakončením komediální série pro jednu generaci diváků. Bohužel producentská lůza si usmyslela, že tahle značka by se dala ještě pořádně podojit a tak se začali natáčet neskutečný shity a ani (zatím) poslední díl pod názvem Školní sraz, ve kterém máme zase tu naši starou partu, už nešlape tak, jako tomu bylo za starých dobrých časů :) Svatba je však pořád nadprůměrnou komedií svého typu, chlapi už nám sice o něco vyspěli (až na Stifmeistera), ale humor tu pořád šlape tak jak má. Škoda, že tuto sérii nenechali po tomto díle spát, ty další části si fakt nezasloužila... ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Ve scéně s dortem Jim (Jason Biggs) vrazí do Stiflera (Seann William Scott), který dort rozdrtí, ale když dorazí psi a čekají na konci chodby, tak v následujícím záběru na Stiflera s dortem je vidět, že je dort zcela nedotčený. (Nathaniell)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 104,6 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 232,7 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama