Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Ač jednička také není žádný klenot a mnoho vtipů zasahovalo do hranice hodně trapných, přesto převládaly ty povedené. Tady jsme za hranicí té nejhorší nechutné trapárny po celou dobu filmu a mimo ni se dostaneme asi dvakrát a to jen na okamžik a ani né moc daleko, jen co dobrý vtip vystrčí prstíček, už ho malomocný sluha svým pahýlem stáhne zpět do vod hnisu, výkalů a slin. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

První Scary Movie parodovalo Vřískot, to druhé hlavně Exorcistu a duchařinu odehrávající se ve strašidelném domě. Změna lokace, postav a zdroje inspirace sérii prospěla, protože se mohly použít vtipy z úplně jiného okruhu. Propad v kvalitě pak tolik nevadil. Anna Faris si zase zkušeně povodila úplně všechny, a milosrdná délka se postarala o to, že film skončil dřív, než začal doopravdy nudit. ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Podle mě ne zase tak špatné pokračování Scary movie, které má IMHO tak nízké hodnocení proto, že ač úroveň vtipů je víceméně stejná jako ve třech ostatních (tedy hodně docela slušných vtipů, pár naprosto skvělých, a hodně trapných), Scary Movie 2 je jasně nejnechutnější. Postava Hansona byla tak nechutná, až mi to připadalo směšný (chyťte se mé silnější ruky!), ale ostatním asi ne. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

Miestami nechutné, miestami sprostné a trápne, väčšinou však veľmi vtipné. Musím povedať, že pri Scary Movie 2 som sa celkom príjemne pobavil. Myslím si, že parodované filmy boli vybraté dobre, hlavne úvodná scená s Vymetačom diabla s Jamesom Woodsom (že sa herec jeho kvalít dal nahovoriť na úlohu v takomto filme) je asi najlepšou v celom filme. Väčšina filmu je párodiou na neveľmi vydarený Zámok hrôzy, ale sú tu odkazy aj na Charlieho anjelov, To, Hannibala, Osvietenie alebo Mac Gyvera. Samozrejme nejaký hlbší zmysel okrem zábavy netreba za ničím hladať, väčšina scén vo filme je veľmi nelogická a streštená (marihuana vyfajčí černocha) a miestami aj na zvracanie spracovaná (ručička - neskonale odporné). Rozhodne na úplné 3* to nieje ale za to pobavenie to stojí. :-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takovéto pokračování si Scary Movie dle mého určitě nezasloužila. Tahle dvojka nejenom, že je nechutná, zvrácená a neuvěřitelně trapná, ale chvílemi mi to připomíná, jak kdyby to točil černoch pro černochy. Takové to rádoby drsné, zhuleně zábavné a nechutně ubohé, to co se v řadě amerických komedií objeví a snaží se zapůsobit dojmem ztřeštěné grotesky. Dvojka na druhou stranu pár slušných vtípků stále má. Rozhodně se nedají rovnat s trapnými, ale během sledování tohoto filmu rozhodně potěší. Tohle pokračování bych prozatím zhodnotil, jako zřejmě nejhorší díl z téhle série, uvidíme jak se to časem vyvrbí dál. --- Co jééé? - Co jééé? - Co děláš, kámo? - Zabíjím... čas. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Druhý díl navštívilo v našich kinech 65 050 diváků a vydělal 5 631 327 Kč. (Stocki)
  • Z filmu bylo vystřiženo přes 20 scén. (Stocki)
  • Ptačí bobky na Dwightově (David Cross) hlavě v jednotlivých záběrech mizí a znovu se objevují. (dc125)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama