Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Je vtipné, podívat se na film, který jste zbožňovali ve 12ti letech, s odstupem desetiletí :D :D Super náměť, zvláštně zpracované :) Všechno zachraňuje pouze Charlize Theron, jejíž taneček s břichem a šlehačkou z lednice považuji ze nejlepší scénu filmu, plus k tomu ještě "bu" Johnnyho Deppa, nenápadně se objevujícím za lednicí :D ()

tron 

všechny recenze uživatele

Klišé na entú, ale poctivo, veľmi profesionálne a bez chýb režírované (tak či tak, tajomne neznámy Rand Ravich odvtedy nič nenakrútil). Johnny Depp je tentokrát vzácne odťažitý, zato jeho filmová manželka Charlize Theron svojím solídnym výkonom prekvapila príjemne. Zaujímavé herecké obsadenie podporných rolí (Clea DuVall z FAKULTY, Joe Morton z T2...). 3* sú možno veľa, ale mňa toto klišé na entú bavilo. Sám som zaskočený. DODATOK 21. 5. 2010: Tak síce je to i s odstupom času voľajako dajako čudný film, ale atmosféru má a Ravich odvtedy ako "duchovný otca" stál za výborným dvoj-sezónným seriálom "Life - najbohatší policajt" so skvelým Damianom Lewisom. ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp se (podezřele) sladce usmívá, Charlize Theron hysterčí a režisér se snaží sám sebe přesvědčit, že z něj jednou bude druhý Alfred Hitchcock. Plíživě gradující hororová historka o latentní emzácké invazi zpočátku sice dost drhne, avšak nepříjemně houstnoucí atmosféra jistě spolehlivě rozechvěje nejeden kruhový svěrač a v samotném závěru by možná poklesla čelist i agentu Mulderovi (o Scullyové nemluvě). ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Je hanba, že u snímku s rozpočtem 75 mega zabije scénář se slušnym námětem jeho špatný zpracování - jak dramaturgický, tak režijní. Začátek dobrej, ale pak příchází asi na hodinu totální nuda (zbytečný dialogy, minimální napětí a spád). Díky bohu aspoň za pár sympatickejch momentů v závěrečný třetině (Johnny Depp s Charlize Theron konečně začali něco hrát, dojde i na napínavější scény) a znepokojující závěr. Dost jsem přemýšlel o třetí hvězdě za sympatickou závěrečnou část, ale za ten rozpočet, kdy mohly s přehledem vzniknout dva mnohem lepší snímky, si jí tenhle film fakt nezaslouží (komerční neúspěch plně "zaslouženej"), dvě silnější hvězdy. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se toho stane hodně, pak se to celé rapidně zpomalí a až pak ve finále je toho děje zase víc. A já si úplně nemyslím, že to takhle bylo nejlepší, ono vůbec to, že to má dvě hodiny mi ve finále nepřijde jako úplně nejlepší nápad. Příběh je sice docela zajímavý, ale zbytečně natažený na dvě hodiny. Víc by mu rozhodně slušela klasická stopáž hodiny a půl (maximálně). Filmařsky to taky zas tak zajímavé není, kamera působí průměrně, herci jsou celkem ok, ale i když byl příběh dost zajímavý, i tak mi z toho ve finále nevychází nic víc, než průměrný film a je mi to celkem líto. I tak to ale špatné není a rozhodně to za zhlédnutí stojí. 3* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama