Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

žvanimírek 

všechny recenze uživatele

Velice dobře poskládaná mozaika vykreslující příběh party amatérů tahnoucí skomírající Washington Sentinels do Play-off a to vše pod taktovkou charismatického Gena Hackmana. The Replacements je tak trochu mojí srdcovkou a zároveň nejoblíbenější sportovní komedií. Mužstvo postavené z charatkerů, drsňáků, mafiánů, blbců a jednoho irského individua (Rhys Ifans) vám zaručeně přiroste k srdci a 118 minut vás bude bavit. Vše je podpořeno libovým soundtrackem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Je to plný klišé a po celou dobu to jede jak podle notiček, ale na to já, s dovolením, z vysoka seru, když mě to dokáže tak neskutečně bavit jako Replacements. První půle je spíš komedie - zábavný sestavování mužstva náhradníků a spousta povedenejch fórů, v druhý je zase spousta skvělých zápasů a i přes fakt, že asi málokdo bude váhat nad tim, jak to dopadne, tak to rozhodně je i hodně napínavý a řek bych dokonce až strhující. Skvělý ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Dle šablony nalinkovaná sportovní komedie sestavuje fotbalový mančaft z nepravděpodobných lůzrů, existencí jak z 'Policejní akademie' (náhradníků, protože profesionální primadony stávkují pro přidání dalších miliónů ke svým miliónovým platům), kteří tak dostávají jedinečnou šanci si zahrát několik zápasů nejvyšší ligy. Avšak trapnými, prvoplánovými vtípky (včetně zvracení na trávníku), instantní romancí, ani řemeslně slušně nasnímanými výkony (s přečastým prostříháváním na vilné kreace roztleskávaček) si mě nezískala, přestože stmeleným týmovým spiritem s vylepšením dojmu mocně zafinišovala. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Koukat se na americký fotbal by mě asi určitě nebavilo, filmy o něm mne však většinou baví. Tady není pochyb o tom, jak boje náhradníků celkověto dopadnou a jestli zadák Keanu uloví krásnou roztleskávačku (a kolikrát jste už Gena Hackmana viděli v roli sportovního kouče?), takže si v klidu můžete užívat vedlejší postavy a těšit se jejich castingem a gagy. Já si to docela užila. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Sportovní komedie sice skoro vždycky spadá do klišé ve stylu - Parta looserů se spojí ve skvělý tým. Pak se rozhádají ale nakonec se usmíří, dají všechno do pořádku a poslední zápas vyhrají (nejlépe v poslední vteřině jen těsným rozdílem)....no ani tenhle film se tomuhle neubránil ale jinak na něm nevidím nic špatného. Skvělá komedie s partou fakt divných týpků proti kterým bych snad nehrál ani člověče nezlob se. U téhle komedie sem se královsky bavil a vřele doporučuju všem, kdo mají rádi sportovní filmy. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Japonské jméno Fumiko je ve skutečnosti jménem ženským. (Matty)
  • Tanec, který parta kamarádů tančí na píseň "I Will Survive" není nic jiného než populární párty tanec tzv. "electric slide", který je velmi jednoduché se naučit. (žvanimírek)
  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)

Reklama

Reklama