Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Washington Sentinels patří k nejsilnějším týmům profesionálního amerického fotbalu a podle všeho jsou na nejlepší cestě k vysněnému poháru. Jenže jednání o nových smlouvách a platech nedopadne podle představ fotbalistů a tým vstoupí čtyři zápasy před koncem sezóny do stávky. Majitel týmu Edward O'Neil je však odhodlán dohrát zápasy podle plánu a pověří bývalého trenéra Jimmyho McGintyho, aby sestavil tým stávkokazů, kteří by hráče donutili stávku ukončit dřív, než bude pozdě. Jimmy nabídne místo v čele náhradního týmu Shanemu Falcovi, který kdysi býval považován za velmi slibný talent. Po jedné katastrofální porážce však zcela ztratil sebevědomí. Tým je sestaven ze ztracených existencí. Dokáže McGinty takovou partu změnit v tým schopný vyhrát? Při pohledu na první katastrofální tréninky se to zdá naprosto nemožné. I když možná pomohou roztleskávačky v čele se sympatickou Annabelle Farrellovou, které musí řešit podobný problém jako hráči. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Dost dobra a kvalitna sportova komedia, skupina okolo Falca je teda ozaj epicka. Nemozem tomu stale uverit, ze som sa o tomto filme dopocul az teraz po 12ich rokoch od vyroby. Americky futbal, o ktorom som nic nevedel, je pre mna spanielska dedina aj nadalej. Vobec som sa nesustredil na hru, ale len na vtipy vo filme. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Nevím, nevím, moc vtipný mi to nepřišlo. A originální už vůbec ne: vždyť kolik filmů o americkém fotbalu jsem už viděla? Tenhle film navíc kromě Keanu Reevese a Gena Hackmana nenabízí nic, čím by byl nějak zapamatovatelný. Od začátku víte, o co tam jde, kdo je dobrý a kdo zlý, jak to celé skončí. A i když miluju americký fotbal... tak musím říct, že ještě ani jeden zápas nevypadal tak "stylově" a "promakaně" jako ten poslední v Náhradnících. A to ani ve finále Super Bowlu. Což ve filmu sice působí hezky, ale u mě to sráží hodnocení o něco dolu a staví to Náhradníky do řady dalších filmů o footballu. ()

Reklama

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Herecký světoběžník Keanu Reeves je samotným zosobněním všestranosti herectví, neznám nic co by neuměl zahrát a quaterbacka zvládl naprosto skvěle. Nechybělo zde napětí, milostný románek, vtip a šarm a také opravdovost amerického fotbalu, který se mi zalíbil více, než kdy jindy. Zkrátka velmi dobře udělaný snímek s vyváženou konstancí hereckosti a neokoukanosti. ()

Ompus 

všechny recenze uživatele

Představování postav na začátku filmu je úplně stejné jako v Aramgeddonu. Nedopadalo to absolutním happy-endem, přestože váleli jako profíci. Celou dobu o nich říkají, že to jsou třetiligoví amatérští hráči, vypadají však (při tom představování), jako by si je trenér den před tím vyhlídl na ulici. Jinak celkem slušný. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Naozaj som už myslel, že filmy podobného žánru, s podobnou tematikou a pointou sú dávno staro obohrané, no tentp film ukázal, že to tak nie je. Veľmi vtipné, milé, svižné, nenáročné, dokonalé na zlepšenie nálady, športové zábery navyše zručne natočené, čo prispieva k zážitku a pôžitku. 80%. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Fumikeho válečný pokřik „Nan desu ka!" lze přeložit jako prosté „Co je to?“ (Matty)
  • Tanec, který parta kamarádů tančí na píseň "I Will Survive" není nic jiného než populární párty tanec tzv. "electric slide", který je velmi jednoduché se naučit. (žvanimírek)
  • Děj filmu je zasazen do Washingtonu D.C., avšak natáčelo se v Baltimoru a okolí. (Matty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno