Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (11)

  • Scéna s policisty ze začátku filmu jsou jedním z nepoužitých záběrů, natočených pro film xXx (2002). (korbitch22)
  • Ozbrojené složky Tekkenu používají samopaly belgické firmy FN - P90 a F2000. (Wopat)
  • V úvodní sekvenci s mnoha obrazy války a nepokojů lze také vidět postup tří českých policistů za vozidlem Škoda Felicia Městské Policie. (Wopat)
  • Cary-Hiroyuki Tagawa, který ve snímku ztvárnil Heihachiho Mishimu, si zahrál i ve filmu Mortal Kombat (1995), další známé adaptaci bojové hry. (virus10)
  • Náklady na výrobu čítají 35 milionů dolarů. (Dawid199)
  • Filmovou adaptaci počítačové hry Tekken od společnosti Namco měl původně režírovat Charles Stone III, jenže filmu se nakonec chopil úspěšnější Dwight H. Little. (Ignus.cz)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama