Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. I Got A Name - Jim Croce ,2. Funk No. 49 - James Gang ,3. Let It Ride - Bachman-Turner Overdrive ,4. Drift Away - Dobie Gray ,5. How Long - Ace ,6. Let's Work Together - Canned Heat ,7. Feelin' Alright - Grand Funk Railroad ,8. Free Ride - Edgar Winter Group ,9. Mandolin Wind - Rod Stewart ,10. Fooled Around And Fell In Love - Elvin Bishop ,11. I Just Want To Celebrate - Rare Earth ,12. Stranglehold - Ted Nugent ,13. Do You Know What I Mean? - Lee Michaels , ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Keby sa dali používať aj desatinné miesta, tak sa z toho vyhrabe necelých 2,5* .... Klasická snímka, ktorá vlastne namá čím upútať. Jednoduchý, popoluškovský príbeh o chudobnom čašníkovi, ktorý prevráti naruby myslenie o otm, kto má byť futbalistom, a kto nie ... Naozaj, akoby šlo všetko podľa jednej šablóny, aj napriek tomu, že film bol nakrútený podľa skutočnej udalosti ... Alebo práve preto ?!? Jedinou vecou, ktorá ma na tomto filme upútala, bola hudba - nič viac ! ()

Reklama

baribal 

všechny recenze uživatele

Dost o ničem, je sice zajímavý, že ve třiceti se z něj stal profesionál, ale teda jako jinak nic moc (ještě navíc když ten touch down v závěru ani nebyl uznanej). I když je Marek sympaťák, tak hovno nevyleštil.. není se co divit, tenhle materiál neměl být zpracován (nebo měl, ale totálně jinak). ŠPATNÝÝ.. a Banks hraje totální krávu, nejsem sportovní fanda, ale nedokážu si představit co za DEBILKU musí jít fandit soupeři mezi fandy druhýho týmu. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Přijatelně vybudovaná pohádka ze sportovního prostředí, která si projde všemi zásadními momenty, které od podobných filmů čekáte (a vlastně s nimi dopředu počítáte). Tím spíš, jde-li o produkci od Disneyho. Naštěstí se to tu moc nepřehání s patosem, takže na závěr může být člověk upřímně dojatý a nestydět se za to. Wahlbergovi role sedla a i když byl skutečný Vince Papale daleko větší hrana, podle rozhovorů byl se ztvárněním sebe sama velmi spokojený. 80% ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Další perfektní sportovní snímek o americkém fotbalu! Sice mi tento sport nic neříká, ale film je natočen tak atmosfericky (sedmdesátky) a emociálně (osobní a sportovní části příběhu hlavní postavy), že je naprosto fuk, jestli máte rádi ten sport či naopak. Mark Wahlberg a Greg Kinnear to herecky utáhnou a režisér Ericson Core mile překvapil. Wahlbergovi budete fandit od první minuty, poněvadž je to takovej milej chlap, kterýmu se zrovna nedaří. Sportovní drama podle skutečného příběhu, jak má být! Slabších 5 hvězd, někdy je potřeba nepřestávat snít (a doufat v naději)... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Závěrečný touchdown proti Giants, kterého Papale dosáhne je podle skutečnosti. Původní záběry z tohoto zápasu jsou v závěrečných titulcích. V reálu ale Papalemu nebyl touchdown uznán. (don corleone)
  • Natáčení filmu oficiálně podpořil tým Philadelphia Eagles i vedení národní fotbalové ligy. (don corleone)
  • Mark Wahlberg je ve skutečnosti o 14 cm menší než Vince Papale. Vince Papale měří 188 cm. (MiCM)

Reklama

Reklama