Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy tu mluvíte o tancování, jakoby to byla atomová fyzika." Tanec mě provází celým mým životem a nemohu napsat, že bych z toho byl šťastnej. Vždy, když mě chce mít Osud za pitomce, tak mě někdo vyzve či spíše donutí k tanci. Já tedy každou předem svědomitě upozorním na to, že je to na její riziko a pak se do toho vrhnu v medvědím rytmu a se sloním taktem. Nicméně filmy o tančení mi nevadí a pohádka o baletícím hip-hoperovi mě celkem bavila. Jednak se při ní vrtělo celkem zajímavě a hlavně dámská část kolektivu ve mně probudila poměrně dost nízký pudy. Tak proč šetřit hvězdami, když v pohádkách je děj nepodstatnej a míra moralizování nepřekročila únosnou míru? ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Limonádový kýč, na který se hezky kouká. 1) Sice je jasné hned od začátku, jak to dopadne, ale nějak mi to v tomto případě nevadí._____ 2) Chybí mi tu výrazná taneční čísla._____ 3) 26letý Channing Tatum (tanečník Tyler) v hrozných dobově módních hadrech příliš neoslnil._____25letý Tim Lacatena (Nořin zraněný taneční partner Andrew) neměl příležitost se ukázat._____ 16letý De'Shawn Washington (malý černoušek Skinny) byl slaďoučký, i když představoval zmetka. ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

Vidím že většina uživatelů očekávala zřejmě hlubokomyslné drama. Jsem rád, že se mezi ně neřadím, a tak jsem si tenhle povedený taneční film užil. Příběh sice opravdu je předvídatelný a naivní, ale copak by se do toho filmu hodilo něco jinýho? Písničky fajn, choreografie povedená, ústřední duo velice sympatické a krásný happyend k tomu, co víc si přát? Já jsem se u Lets Dance dobře bavil a opravdu nechápu záplavu komentářů, kde se rozebírá děj, který je u tohoto žánru celkem nepodstatný. /viděno v TV: 85% a 4*/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film s nejpředvídatelnějším dějem za poslední 3 miliony let. A kdyby si tvůrci odpustili debilní moralizování a soustředili se jen na tancování a drsný niggas, byla by to určitě příjemnější podívaná. Když vám nevadí, že v hlavní roli není herec, ale tanečník a že Jenna Dewan už není taková bohyně jako v "Tamaře"(tady je jen strašně hezká), tak by se vám to mohlo i líbit. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu trčí závěrečné taneční číslo natolik, že si říká jestli to celé nešlo natočit jinak, lépe a hlavně ve více strhujícím a naléhavém tempu. Většina scén končí někde uprostřed tím, že z ní pokaždé někdo odchází. Když už nic jiného, tak tohle mě dokázalo bavit sledovat. Tatum v nejhorší roli své kariéry a jeho paní také není z těch kvůli které by se mě mělo zastavovat srdce. PS: Hříšný tanec je někde úplně jinde. 10%. Z toho 10 bodů právě za poslední taneční číslo. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama