Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodně kamarádek, které dělají tanec, mají tento film za jakousi modlu. Bohužel, v průběhu sledování jsem nepochopil proč. Jistě, tančí se tu, jsou tu celkem chytlavé písně, ale tím to pro mě, jakožto netančící část publika, končí. Na Jennu se sice dalo koukat a účast Deirdy Lovejoy ze seriálu The Wire mě potěšila, ale opravdu tady končí pozitiva. Zbytek je nuda. Protože o nějakém příběhu, logice nebo motivaci postav nemůže být v tomto případě řeč (viz. komentář uživatele Ivoshek). 40 % s tím, že tohle určitě není Hříšný tanec pro "naši" generaci. Protože tohle za 10 let upadne v zapomnění, kdežto "Hříšňák" je věčný… :-) ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Největším problém vidím v hlavním představiteli. Chodicí plod incestního styku, Channing Tatum, už od prvního záběru postrádá...respekt, autoritu a hlavně vlasy. Jakkoliv je dobrým tanečníkem, tak v herecké poloze je úplný dřevo. Co dřevo, i nafukovací autopilot z Připoutejte se, prosím! má v sobě více emocí a hereckého nadání, než tenhle stroj na dívčí slzy a hysterický jekot. Let's Dance není o scénáristických vychytávkách. Nemáte z nich originalitou padat do mdlob, jsou především o tanci a hudbě. Ten druhý jmenovaný stojí za zmínku (byť songy z něj jsou omleté jako ----doplňte si vlastní věc---). Tanec je ovšem někde na hranici psychického týrání a bičování. Tanečnící jsou někdy vyloženě v křeči a oproti pokračování (které je o vlas lepším) mají dementní choreografii. V závěrečném vystoupení, které mělo zajistit snímku nesmrtelnost, se akorát střetnou dva rozdílné hudební i taneční žánry a vy místo toho, abyste zakřičeli:" Peace! " máte nutkání obmotat se dynamitem a stisknout *Boom!*__ Nejsem nějak naštvaný, vlastně jsem tohle čekal, ale až bude v obchodech k mání voodoo Channing Tatum (něco ve stylu panenka Nicolas Sarkozy), dejte mi prosím vědět.... ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Najlepší tanečno-hudobno-romantický film, aký som kedy videl. Môj obľúbený herec tanečne exceluje, či už na začiatku na diskotéke, tak som si totiž vždy prial tancovať alebo vedľa auta, či na párty s priateľkou a nakoniec aj v záverečnej scéne. Piesne ako Made, Show me the money, Til the down, I'mma shine, Give it up to me a aj scénky boli vynikajúce. Dialógy konečne neboli naivné, ale boli realistické, príbeh sa mi tiež páčil. Snahu bojovať a poraziť vopred predurčovaný osud oceňujem. Vynikajúci romantický film, ktorý mi vždy pripomenie moje zážitky z minulosti, taktiež si spomeniem na svoje sny a veci, pre ktoré mám život rád. Tanec je jedna z vecí, pre ktoré mám svet rád. Taktiež úprimná čistá láska dvoch ľudí je ešte väčší dôvod. Chcel by som dodať, že aj navonok nespojiteľné sa môže spojiť a vyústiť do niečoho excelentného a nádherného. Vyzdvihujem veľa morálnych posolstiev, najmä silu priateľstva a lásku. Tanec je jedna z vecí, ktoré mám najradšej na svete a tento film mal skutočnú tanečnú dušu, pre mňa bol famózny. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Filmů ve kterých se tancuje na hip hop nebo na RnB jsem zatím viděl dva a to skvělou Honey a docela zdařile You Got Served. Bohužel Let's dance je jen průměrné. Výborná hudba, sympatické herecké obsazení, uspokojující herecké výkony a samozřejmně dokonalé tance, které jsou velmi dobře provedeny. Ovšem ten scénář!! Neoriginální, prostě něco, co jsme už viděli. Našlo se více častí při kterých jsem se nudil. Jak jsem napsal již na začátku, prostě průměrný snímek!! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"SOUTĚŽ! Spočítejte, kolik bude následovat reklam a upoutávek." Tak přesně tahle věta se objevila na obrazovce hned vedle upoutávky na Cesty domů. Nebylo by na tom nic až tak zajímavého, kdyby ovšem zároveň na pozadí nejel film... Jasně, zrovna na Let´s Dance jsou nejlepší vážně ty reklamy, ale co až se budu chtít koukat na nějakou pecku? To mám krom mrtvol, co za sebou nechává John McClane, počítat ještě reklamy na krůtí plátky anebo si během milostné scény Brada s Claire dělat čárky, kolik pořadů bude následovat po filmu, abych se dostal do slosování o zlaté prase? Hej, no tak se na to vykašlete, vyházejte filmové cívky z oken a dělejte si dobře u celodenního sestřihu To nejlepší ze světa reklam, když vás živí. Ale neberte mi radost z filmu jen proto, že vy potřebujete prachy. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama