Reklama

Reklama

Odsouzeni zemřít

  • Česko Odsouzeni zemřít: Otevřené moře 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Film natočený podle skutečné události. Víkendový výlet na luxusní jachtě se pro skupinu vysokoškolských kamarádů mění na děsivou plavbu. Šampaňské teče proudem a slunce pálí. Naprostá pohoda a chuť zaplavat si. V zápalu nadšení se všichni účastníci plavby vrhnou do chladivé, průzračné vody... Dokonce i ti, kteří chtěli zůstat na palubě. Co však začalo jako dobrá zábava, se brzy projeví jako osudová chyba. Nikdo totiž nespustil záchranný žebřík. Paluba je přímo nad jejich hlavami, téměř na dosah, ale trup lodi je příliš vysoký a kluzký, aby po něm mohli vyšplhat. A v kajutě lodi zůstalo opuštěné novorozeně jedné z dvojic... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

willow666 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Děj měl rozhodně spád i napětí a na filmu se pozitivně projevilo, že není americký, protože Američani by nechali umřít maximálně 2 lidi a ještě by se v ostatních ozvala stará láska, tváří v tvář smrti by pochopili, jak nesmyslný vedou život a na palubě by ho začali měnit... Ne, opravdu nemám příliš výtek, občas sice moc patosu a přehnaně citu, ale u filmu podle skutečných událostí mi to zase tak moc nevadí. Protože vážně si dovedete představit, že pokud se někomu taková věc stane, lze to překonat beze strachu, hysterie a slz? Neřekla bych. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Odsouzeni zemřít“ je špatný film, který mě doslova iritoval celou dobu, a to i tím příšerným závěrem, který se snaží být emotivně silný a symbolický. Vzhledem k tomu, že je to vystavěno na nelogickém blábolu, který šustí papírem, až to pěkné není, tohle už jsem prostě nekousnul. Tohle jsou filmy, kvůli kterým nestojí za to ztrácet čas, protože tvůrci se prostě jenom snažili očurat diváka. ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od ostatných,mne sa film páčil,bavil ma a ani na chvíľu som sa nenudila.Záver filmu dosť rozpačitý,každý si ho mohol vysvetliť po svojom.V mojich očiach si nemci šplhli,vôbec nebolo poznať,že dráma pochádza s nemeckej dielne.Priam naopak,dýchala s nej pomerne slušne americká ,,kuchyňa".Milo prekvapili . A navyše filmy založené na skutočnej udalosti ma vždy fascinovali a bavili. A nabudúce,ked budete skákať do vody s jachty,nezabudnite si pre prípad spustiť rebrík... :)) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle průměrný kousek jsem si pustil na štědrý den a měl jsem několikrát sto chutí ho vypnout. Není sice vyloženě špatný, ale je zde k vidění tolik nelogičností, že jsem se pochvíli držel za hlavu. Sice tu hrály pěkné herečky a několikrát se objevilo i napětí, ale jinak jsem se místy i dost nudil. 5/10 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď je to podľa skutočného príbehu, tak kto o nom povedal ďalej, to malé dieťa to asi nebolo. A usudzovať, že sa to mohlo stáť takto bolo celkom naivné, jedine by na palube boli najhlúpejší ľudia na planéte, lebo inak neviem pochopiť spravenie postav. Som si vedomý, že zložite situácie sa málokedy zaobídu bez vypätých momentov, ale tú práve kvôli primitívnym konaniam postav vyzneli nie dramaticky, ale až trápne. Naozaj to mohlo byt o žralokoch či o mimozemšťanoch a hádam by to bolo aj uveriteľnejšie ako tato kravinka, ktorá sa tvárí veľmi dôležito a pritom je to len chabý a stupidny pokus o atmosférickú jedno hubku, no nepodarilo sa to. Slabé 2*. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (6)

  • Na druhém záběru na spící dítě má dítě v puse dudlík, ve třetím ale už zase ne. (Jocker94)
  • Ve scéně, kdy Amy (Susan May Pratt) ukládá dítě, nemá skoro žádné vlasy, v následujícím záběru má spící dítě plno kudrnatých vlasů. (Jocker94)
  • V rámci přípravy na natáčení trávil Susan May Pratt mnoho času a soláriu a v posilovně, aby byl schopen tak dlouho šlapat vodu. (Jocker94)

Reklama

Reklama