Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Zábavný slasher, u kterého mi vadila jediná věc: název! Kdyby se totiž nevydával za remake parádního stejnojmenného horroru z roku 1974, neobsahoval jeden společný nápad (narušený psychopat, co se vrací na svátky domu, z kterého se stal dívčí internát), tak bych bral tenhle rozverný kousek jako ideální večerníček na páteční noc. Hold se tak nestalo, a já ho musel srovnávat s originálem. Samozřejmě už je to mainstream jako prase, takže tu vystupují pěkný kočičky, má to od začátku rychlý spád, kdy se během prvních 15 minutách zamordují čtyři postavy, "žloutenkového" vraha atd atd.. Ale na druhou stranu musim uznat, že jsem se ani na chvíli nenudil. Vraždí se tu dost, obzvláště vytrhávání očí z důlků je působivé, a má to prostě takovou hezkou vánoční atmošku. Kupodivu spokojenost. ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Na Black Christmas by som hľadal pozitíva asi bezvýsledne. Či už zo stránky formálnej alebo obsahovej, všetko úplne zle. Kamera ani strih dobré nie sú, vraždy tiež nie sú spracované zrovna najlepšie, hudobné vložky sú zlé, scenár plný nezmyslov a hlúpostí, herecky taktiež zle zahrané. Či už v porovnaní s originálom z roku 1974 alebo bez, je to otrasný film bez akýchkoľvek kladov. Dokonca ani Mary Elizabeth Winstead tu nemala čo hrať. ()

Reklama

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Skoro-hovadina. Ale co musím ocenit, je, že hned od začátku filmu to má spád. Musíme samozřejmě pominout klasickou americkou demenci v blázinci, kdy hlídač je prostě un-logic-man. Dialogy jsou trapné. Škoda také že deadgirl numero III zemřela tak brzo, byla z nich nejhezčí...Rolničky, rolničky, kdo pak vám dal hlas ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Trošku slabomyslné. Moc přímočaré. Příběh jede podle jedné lajny, které se drží až do samotného konce. Žádné velké zvraty a žádná velká překvapení se nekonají. Škoda. Nic nového. Postavy se chovali děsně nelogicky. Pointa je odhalena zhruba asi po půl hodině. V podstatě jsem jen čekala, kdo přežije, i když jsem sázela na jinou postavu. Ta bohužel skončila se zlomeným vazem. No, alespoň nepřišla o oči. To je vlastně to jediné, na co si budu pamatovat, vytrhané oči. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každé Vianoce sú šťastné a veselé. Občas bývajú aj "Čierne Vianoce". A to nemyslím, že ich čiernymi spraví tá banda subsaharských mohamedánov, čo sa nám tlačí do Európy. I keď aj to je hodne desivá predstava. Teraz mám na mysli kanadsko americký slasher horror "Black Christmas". Je to remake rovnomenného snímku z roku 1974. Ten som ešte nevidel. No a po zhliadnutí tejto zmodernizovanej verzie po originále ani moc netúžim. "Čierne Vianoce" ma nezaujali, nepobavili ani nepostrašili. ** ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • V traileru je možné všimnout si několika scén, které se ve filmu nakonec neobjevily. Vystřižené sekvence měly být součástí "unrated" verze, která ale nebyla nikdy vydána. (Dlee)
  • Film měl původně jiný konec, ale po testovací projekci bylo rozhodnuto, že se musí přetočit. (Dlee)
  • Ke snímky byly natočeny 3 alternativní konce, které ale nebyly nikdy vydány. (Dlee)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama