Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

javak810i 

všechny recenze uživatele

Další přírůstek v této, poslední dobou, dost upadající sérii. Čekal jsem odpad, ale překvapivě to tak špatné nebylo. Když si odmyslíte tu stupiditu, tak se i trochu pobavíte. Trailer sice lákal hlavně na Charlieho Sheena a Lindsay Lohan - ti se ve filmu objeví asi na 5 minut, ale stojí to za to. Jako u každého Scary Movie se i zde dočkáme parodií na hned několik filmů. Hlavně tedy Paranormal Activity, pak Cabin in the Woods, Rise of the Planet Apes, Black Swan a Inception (která byla dost povedená). Ušetřeni nebyli ani Tiger Woods, nebo k mému překvapení - mem The most interesting man in the world :D. Dávám 2*. P.S. Ashley Tisdale byla neskutečně hot. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Málokdy se už donutím sledovat takové filmy jako je Scary movie. Pamatuji si doby, kdy všichni znali alespoň první 3 díly, jelikož to bylo něco vcelku nového a neohraného - a také vtipného. Každý kdo chtěl být "in" tyto snímky musel umět nazpaměť. Dnes tomu tak naštěstí není, ale každý kdo má alespoň stručný přehled v hororovém odvětví si musel být vědom toho, že tento movie je smíchán hned z několika hororů - minimálně jsem si všimla těchto odkazů: Paranormal Activity, Mama, Evil Dead a Black Swan. Ovšem nemohu si také pořád stěžovat a musím se snažit najít na snímcích tohoto rázu něco vtipného. Takovým vtipným momentem shledávám rozhovor Snoop Dogga s jedním hercem o tom jak se snažili zjistit jaký horor jim připomíná tu chatu v lesích. Nemusím jednoznačně moc chodit kolem horké kaše, jelikož chaty v lesích jsou oblíbenými destinacemi :-). ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Pokud si dobře vzpomínám, první díly ze série Scary Movie mi přišly docela dobré, odpočinkové, s humorem jistě lepším, než Troškovy Kameňáky nebo americké romantické rodinné komedie. Ale tohle dílko mě ničím nenadchlo, i když jsem znal všechny filmy, které se pokouší parodovat. Občas jsem se pousmál, dvakrát třikrát krátce uchechtl, ale ke smíchu mě to nepřimělo ani jednou. Tedy z mého hlediska je to komedie neúspěšná. A bylo to místy trapné a blbé, ovšem zdaleka ne tolik jako filmy, kterým dávám odpad nebo jednu hvězdu. Takže dvě a do koše s tím. A někdy v budoucnu si musím stáhnout předešlou tetralogii a porovnat... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poslední Scary Movie, které jsem neviděl a říkal jsem si, že se na něj podívám už jenom proto, že jsem na starší díly dřív koukal docela rád. Teď už ale vím, že jsem během tohoto filmu udělal jednu zásadní chybu. Nevypil jsem na ex barel čtrnácti stupňového piva, který by mě uvedl do kómatu a já bych tuhle hrůzu dokázal v poklidu přečkat díky oněmění z chlastu. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Scary movie sérii, ale tohle je její nejslabší článek. To, že mě nebaví Paranormal activity a jeho variace, je můj problém, ale absence humoru (respektivě přemíra trapných vípků) a nekompaktnost filmu, je objektivní důvod, proč je lepší tenhle díl nevidět.Jedna hvězda za Ashley a její péči o děti, ale chybí mi klasika - Anna Faris :-/ Bída ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Na plagáte k filmu môžeme vidieť postavu Teda zo snímky Macík (2012). Vo filme sa však neobjaví. (PETOS)

Reklama

Reklama